DPS Nikšić: Kovačevićevo licemjerstvo nema granica, čim rejting pada sjeti se prazne priče o ugroženosti

"Al džaba, svi znaju, pa i oni koje potkupljuje zapošljavanjem supruga i drugih članova familije, da je Kovačević takav kakav je, najveća prijetnja našem gradu, njegovom multietničkom i građanskom karakteru"

4239 pregleda 17 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Licemjerstvo Marka Kovačevića nema granica, čim rejting pada on se sjeti prazne priče o ugroženosti, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić.

"I opet se javi Marko Preplašeni. Javi se da pojasni kako i zašto je prestrašen, kako su ga to isprepadale riječi poslanica, odbornika, novinara. Kako se trese od izjava, koje su bile odgovor na njegovo šovinističko obraćanje i nazivanje građana Cetinja 'švabama'. Poznati režiser Kovačević specijalista za režiranje uloga ucviljenosti, ugroženosti i pretrpljenog straha, sada igra monodramu, u kojoj je režiser i glumac. Nekada su u njegovim predstavama glavne uloge igrali Luka Trebješanin i ostali aktivisti, a sada je glavnu ulogu dodijelio sebi, pa trese, šmrca i jadikuje", navodi se u saopštenju.

"Al džaba, svi znaju, pa i oni koje potkupljuje zapošljavanjem supruga i drugih članova familije, da je Kovačević takav kakav je, najveća prijetnja našem gradu, njegovom multietničkom i građanskom karakteru. Ne treba mu niko drugi, da sve što dotakne i uništi. Zato kad si toliki koliki si i takav kakav si, ni sva velika slova ovog svijeta ne mogu izliječiti tvoje komplekse", zaključuje se.

Bonus video: