Mašković: Čađenović dizao prst na mene u Skupštini Glavnog grada

"Dakle, izmjene statuta ustanove i nezakonita sistematizacija, na osnovu koje je zapošljeno troje lica, ono je što ne žele da se čuje", istakao je Mašković

5504 pregleda 4 komentar(a)
Mašković, Foto: twitter.com/milosmaskovic
Mašković, Foto: twitter.com/milosmaskovic

Predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković saopštio je danas da je direktor Javne ustanove (JU) "Kakaricka gora Marko Čađenović dizao prst na njega u Skupštini Glavnog grada.

"Direktor JU 'Kakaricka gora', izrevoltiran što se, u skladu sa zakonom bavim njegovim radom i, u strahu za svoju funkciju, nije se libio da na mene podigne prst usred Skupštine Glavnog grada. Dakle, izmjene statuta ustanove i nezakonita sistematizacija, na osnovu koje je zapošljeno troje lica, ono je što ne žele da se čuje", istakao je Mašković u saopštenju.

On je dodao da su Više državno tužilaštvo, Osnovno tužilaštvo, Ombudsman, AZLP, Uprava za inspekcijske poslove, institucije koje se trenutno bave radom ove, za čitavu državu važne, ustanove.

"Koalicioni sporazum za PES je svetinja, pa tako kadar Nove srpske demokratije, bez prethodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, sebi daje za pravo da se na ovakav način ponaša prema predstavnicima građana. Osim podizanja prsta prema meni, ponovljene su uvrede koje su mi upućene od zaposlene te ustanove koja je nedavno upala na moju konferenciju za medije", rekao je Mašković.

Bonus video: