Vučić: Gorčević sva ustreptala, Vukićević je časna žena

"Sram ih bilo sve zajedno. Pošto oni misle da imaju pravo i da je normalno da se hvale time da kako nam otimaju teritoriju i kako imaju pravo da se tako bahato ponašaju..."

27574 pregleda 180 reakcija 149 komentar(a)
Vučić, Foto: Screenshot/Youtube
Vučić, Foto: Screenshot/Youtube

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je ministarka evropskih poslova Crne Gore Maida Gorčević "sva ustreptala", a da je poslanica Demokratske narodne partije (DNP) Maja Vukićević "časna žena".

Vučić je to kazao pošto je Gorčević ranije danas u Prištini izjavila da će Podgorica podržati ulazak Kosova u Savjet Evrope kada o tome bude odlučivao Komitet ministara te organizacije.

Gorčević je tada prokomentarisala i činjenicu da je Maja Vukićević, šefica Delegacije Crne Gore u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE), glasala protiv ulaska Kosova u Savjet Evrope i rekla da je Vukićević iznijela stav svoje stranke.

"Vidio sam danas i ovu ministarku iz Crne Gore, koja je sva ustreptala, kako se zove, Gorčević. Sram ih bilo sve zajedno. Pošto oni misle da imaju pravo i da je normalno da se hvale time kako nam otimaju teritoriju i kako imaju pravo da se tako bahato ponašaju ne bi li se izvinili Amerikancima ili nekome što je jedna časna žena u Savjetu Evrope, Maja Vukićević glasala protiv njihovog prijema, pa sad otišli brže bolje u Prištinu da im se izvinjavaju naglavačke itd", rekao je Vučić na konferenciji za medije.

Bonus video: