Vešović: Ćulafić opisao svu političku inferiornost svoje partije

"Očigledno je da u DPS-u odavno ne mare ni za logiku sopstvenih stavova, kao što nisu ni za potrebe građana. Ili su im prosto bliski obrti i zapleti latinskih TV sapunica", kazao je odbornik Prave Crne Gore u Skupštini Glavno grada

2511 pregleda 1 komentar(a)
Stefan Vešović, Foto: Prava Crna Gora
Stefan Vešović, Foto: Prava Crna Gora

Polukomičnim pokušajem da predsjednici Skupštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović pripiše političku inferiornost, odbornik DPS-a Stefan Ćulafić je zapravo opisao svu političku inferiornost svoje partije, čime su sve više nezadovoljni i glasači DPS-a, poručio je Stefan Vešović, odbornik Prave Crne Gore u Skupštini Glavno grada.

"Nove/stare propagandne prozivke iz DPS-a na račun predsjednice Skupštine Glavnog grada, ovoga puta u potpisu odbornika Ćulafića, potvrdila su konfuziju i politički očaj u podgoričkom DPS-u. Dok neki odbornici DPS-a javno tvrde da se gradonačelnica nalazi u sjenci predsjednice Skupštine, te da je Borovinić Bojović stvarni šef većine, odbornik Ćulafić joj pripisuje političku inferiornost u odnosu na gradonačelnicu Injac.

Očigledno je da u DPS-u odavno ne mare ni za logiku sopstvenih stavova, kao što nisu ni za potrebe građana. Ili su im prosto bliski obrti i zapleti latinskih TV sapunica. U svakom slučaju, za koji god se od ova dva pomenuta narativa na kraju odluče - svejedno je, jer su oba suvoparne floskule", naveo je Vešović u saopštenju dostavljenom medijima.

Odbornik Prave Crne Gore dodao je da zato sada DPS zvuči kao raštimovani orkestar za čiju muziku građani nisu zainteresovani jer, kako je kazao, ne korespondira sa njihovim potrebama.

"Slično je i sa ostalim kritikama od strane DPS-a,jer iste ne dolaze kao rezultat problema građana, već su samo plod ljutnje DPS-a što više nisu vlast poslije 30 godina", ocijenio je Vešović.

On je poručio da je gradski parlament sa predsjedavajućom Borovinić Bojović na čelu za kratko vrijeme postao "istinska kuća demokratije u kojoj mi odbornici zajedno sa njom radimo punim intenzitetom".

"Odbornki Ćulafić je polukomičnim pokušajem da predsjednici Skupštine pripiše političku inferiornost, zapravo opisao svu političku inferiornost svoje partije,čime su sve više nezadovoljni i glasači DPS-a. Zato im na kraju prenosim poruku građanki i građana Podgorice: umjesto dokonih intriga, uzmite i radite nešto za interes Podgorice. Probajte, lijepo je", zaključio je Vešović.

Bonus video: