Spajić o Đukanovićevim izjavama: Najbolje osvete su rezultati u infrastrukturi

Spajić na pres konferenciji nije htio da kaže da li će Crna Gora sponzorisati Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o sjećanju na genocid u Srebrenici

59267 pregleda 191 reakcija 100 komentar(a)
Sa konferencije, Foto: Balša Rudović
Sa konferencije, Foto: Balša Rudović
Ažurirano: 24.04.2024. 12:00h

Najbolje osvete su rezultati u infrastrukturi, saopštio je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

On je to kazao na pres konferenciji u Vladi komentarišući izjave bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića u intervjuu Anteni M.

"Želim da se svi osvetimo lošem vođenju države u prošlosti na način tako što ćemo mnogo bolje da vodimo državu i tako što ćemo infrastrukturu da dignemo nivo nezamisliv da je to moguće u Crnoj Gori. To je po meni najbolja osveta", kazao je Spajić.

Govoreći o posljednjim hapšenjima aktuelnih i bivših funkcionera, Đukanović je u tom intervjuu između ostalog rekao da "živimo u jako zatrovanoj atmosferi", koja pokazuje "da će se ćeranija po Crnoj Gori nastaviti". Naveo je da na to upozorava zato što je crnogorsko društvo - "društvo osvetnika".

Spajić na pres konferenciji nije htio da kaže da li će Crna Gora sponzorisati Rezoluciju Ujedinjenih nacija (UN) o sjećanju na genocid u Srebrenici, te istakao da će "kosponzorisati infrastrukturu u Crnoj Gori".

"Blagovremeno ćemo objasniti javnosti o svim pitanjima koja se ne tiču infrastrukture", kazao je Spajić.

On je takođe odbio da komentariše to što su predsjednik Skupštine Crne Gore i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić i predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević prisustvovali vojnoj vježbi Vojske Srbije.

Bonus video: