Zenović: Investitoru MIA Investments zabraniti gradnju kod Jadranskog sajma, podnijeti krivične prijave...

Nosilac izborne liste Demokrata je poručio da je pritisak javnosti urodio plodom i da je bio u pravu prilikom alarmiranja javnosti

7754 pregleda 10 komentar(a)
Zenović i druga nositeljka liste Demokrata na izborima u Budvi Dragana Kažanegra Stanišić, Foto: Demokratska Crna Gora
Zenović i druga nositeljka liste Demokrata na izborima u Budvi Dragana Kažanegra Stanišić, Foto: Demokratska Crna Gora

Nosilac izborne liste "Demokrate - Ojačaj, Obnovi, Oživi-Budva odlučuje" na lokalnim izborima u Budvi Đorđe Zenović kazao je da je Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine na čijem je čelu Janko Odović donijelo rješenje o zabrani građenja solitera uz dvorište vrtića, za koji je prije par mjeseci bila donijela rješenje o dozvoli građenja.

"Što znači da je pritisak javnosti urodio plodom i da sam bio u pravu prilikom alarmiranja javnosti i objavljivanja isključivo činjenica vezano za predmetnu lokaciju. Sada očekujemo zabranu građenja investitora MIA Investments na zemljištu kod Jadranskog sajma koji gradi bez dozvole i podnošenje krivične prijave protiv investitora i izvođača, kao i obaranje rješenja o davanju saglasnosti na gradnju solitera kod tzv. Crvene zgrade, koja je data bez saglasnosti Opštine Budva. Na prvoj slici je parcela na kojoj je planirana gradnja, a na drugoj parking i trotoar koji treba da se ruše i preko kog planiraju da dozvole službenost prolaza, ali tek ukoliko Skupština Opštine da saglasnost", naveo je Zenović.

Bonus video: