DPS: Milošević relativno mlad, a već stari politički prevrtljivac

Iz te partije ističu da poruke koje URA u poslednje vrijeme šalje Nikšićanima “nijesu ništa drugo nego pokušaj da se unaprijed opravda izborni fijasko, koji ih čeka”
167 pregleda 11 komentar(a)
DPS, Foto: Dps
DPS, Foto: Dps
Ažurirano: 25.01.2017. 17:09h

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić u saopštenju za javnost ističu Nikšićanima nije potreban viber da bi znali ko je Rade Milošević, predsjednik OO GP URA Nikšić.

„Relativno mlad, a već stari politički prevrtljivac sumnjive biografije, Rade Milošević, koji se svojevremeno samokandidovao za predsjednika Savjeta mladih DPS Nikšić, preko narandžastog dresa Pozitivne,kao osvjedočeni političar u pokušaju, postaoje istureni klovn URA-partije u pokušaju. Taj i takav Milošević,komeje DPS samarićanski omogućio da kratko bude u vlasti, danas se uoči predstojećih izbora pokušava nametnuti Nikšićanima najprljavijom kampanjom protiv lokalne uprave i DPS-a, ne libeći se ni ataka na privatno stgrađana. i onda to pokušava predstaviti poznavanjem modernih tehnologija”, stoji u saopštenju za javnost OO DPS Nikšić.

Iz te partije ističu da poruke koje URA u poslednje vrijeme šalje Nikšićanima “nijesu ništa drugo nego pokušaj da se unaprijed opravda izborni fijasko, koji ih čeka”.

“Ni poslije tolikog političkog tumaranja, Milošević očigledno nije naučio šta jednu politiku treba da preporuči građanima. Možda bi i naučio kad bi imao od koga, ali šta da nauči u URA. Njegove insinuacije svakako nećemo ostaviti bez odgovora, radi građana i crnogorske javnosti,a ne radi Miloševića. Nećemo mu, istina ni mnogo davati na značaju, jer mu je glavni cilj da u polemici s DPS-om nastoji da popravi rejting, što je inače nepopravljivo.Najbolji odgovor njemu,I njegovim mentorima,daće ipak građani Nikšića 12.marta”, zaključili sui z DPS-a.

Bonus video: