Pametni T Phone 5G telefoni za svačiji džep: Telekom predstavlja novu generaciju T Phone 2 i T Phone 2 Pro

T Phone 2 i T Phone 2 Pro su od 15. maja, putem online poručivanja dostupni u pretprodaji.

19088 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom
  • Poruči u pretpodaji i čeka te poklon!
  • Visok „Eco Rating“, odlične performanse i pristupačna cijena
  • Veliki ekran i kamere visoke rezolucije za živopisne fotografije i video zapise u svim uslovima

T Phone 2 i T Phone 2 Pro stižu na crnogorsko tržište! Šampion u odnosu cijene i performansi, nova generacija T Phone pametnih telefona, koje je u partnerstvu sa kompanijom Google razvio i lansirao Dojče Telekom, od 15. maja je dostupna u pretprodaji u Crnogorskom Telekomu.

Novi, unaprijeđeni model, atraktivnog dizajna, donosi moćan procesor, veliki ekran i kamere visoke rezolucije, razvijan sa visokim stepenom primjene standarda ekološke održivosti i u kombinaciji s vrlo pristupačnom cijenom, predstavlja odlično rješenje „za svačiji džep“.

Connecting your world – brend obećanje Telekoma, inkorporirano je i u T Phone koncept, jer cijena ne bi trebalo da bude prepreka za povezivanje i pristup tehnologiji najnovije generacije. Razvoj 5G mreže, koja omogućava superiorne brzine i korišćenje različitih, najzahtjevnijih digitalnih sadržaja, ima smisla samo ako je dostupna svima. Nakon komercijalnog uspjeha prve generacije, sigurni smo da će odlične performanse, usmjerenost na ekološku održivost i pristupačna cijena novog T Phone modela, biti takođe prepoznata i široko prihvaćena na našem tržištu“, kazala je Jesenka Mihailović rukovoditeljka Odjeljenja za direktnu prodaju i upravljanje korisničkim uređajima u Crnogorskom Telekomu.

Primjena ekoloških standarda i snažne performanse

Posebnost nove T Phone generacije je i kompatibilnost eko-dizajna i ubjedljvog odnosa cijene i jakih karakteristika, tako T Phone koncept potvrđuje da održiva i tehnološki superiorna rješenja, ne podrazumijevaju nužno i visoke cijene. T Phone 2 i T Phone 2 Pro ostvaruju odlične rezultate u ekološkom rangiranju (Eco rating), a nosioci su i "Green Magenta" oznake, koja se dodeljuje proizvodima koji doprinose zaštiti životne sredine i odgovornom korišćenju resursa. Proces i materijali korišćeni u proizvodnji uređaja podrazumijevaju značajno smanjenje emisija CO2, kroz pametno upravljanje resursima, idealni su za reciklažu i upakovani u održive, razgradive materijale.

T Phone 2 i T Phone 2 Pro - snaga u vašim rukama!

Telefon je softverski i hardverski osmišljen kako bi pružio besprekorno korisničko iskustvo u najbržoj 5G Telekom mreži. Sa Snapdragon® 6 Gen 1 procesorom, revolucionarnih performansi u ovom cjenovnom segmentu, novi T Phone omogućava vrhunsko iskustvo bilo da se radi o kvalitetu video poziva, strimingu ili igranju igrica na mobilnom telefonu. FHD+ 120 Hz ekran sa dijagonalom od 6.6 (T Phone 2), odnosno FHD+ AMOLED 120 Hz od 6.8 inča (T Phone 2 Pro), trostruka kamera i četvorostruka kamera visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom, omogućavaju jasne, oštre i živopisne fotografije, bez obzira na uslove u kojima su napravljene. Uređaji nude veliki kapacitet baterije i prostora za skladištenje, brzo i bežično punjenje, uz opciju dual SIM-a, koja obuhvata nano SIM i eSIM karticu.

“Novi T Phone modeli omogućiće da svako ko želi, može pristupiti digitalnim servisima koristeći najsavremenije tehnologije, bilo da se to odnosi na gledanje omiljene serije dok ste u pokretu, razgovaranje putem video poziva ili slanje fotografija i video zapisa sa nezaboravnih putovanja. Garantujemo sigurnu i brzu povezanost u svakom trenutku, a sa novim T Phone uredjajima doprinosimo i zaštiti životne sredine“, istakla je Mihailović.

T Phone 2 i T Phone 2 Pro su od 15. maja, putem online poručivanja dostupni u pretprodaji. Korisnici koji se odluče za poručivanje T Phone uređaja nove generacije tokom perioda pretprodaje, dobijaju poklon, dok je početak prodaje u poslovnicama Telekoma planiran za 28. maj.

Za više informacija pratite zvaničnu stranicu www.telekom.me i društvene mreže Crnogorskog Telekoma.