Biznis izazov: Predstavljamo vam restoran “Viagio”

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa
222 pregleda 1 komentar(a)
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 16.10.2016. 08:14h

U novoj epizodi serijala Biznis Izazov, koju u nedjelju 16.10 -og od 18:20 h emitujemo na programu tv Vijesti predstavljamo vam restoran “Viagio “ iz Berana ,koji je u vlasništvu preduzeća “Elite Montenegro” doo .

Preduzeće je osnovano prošle godine, a kredit u iznosu od 450.000 € je dobio od IRF-a za realizaciju investicionog projekta „Izgradnja turističkog naselja“, po Programu podrške ugostiteljstvu.

Da li je teško razraditi takav posao, sa kojim su se izazovima suočavali na početku, te šta sve nude svojim gostima, neka su od pitanja na koje smo odgovore dobili od vlasnika preduzeća.

U novom formatu na TV Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Emisiju “ Biznis izazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h, dok reprizni termin možete pogledati u srijedu u 14.10h samo na TV Vijesti.

Bonus video: