Ne propustite novu epizodu serije "Luter"

"Luter“ - jedna od najboljih krimi serija poslednjih godina
1 komentar(a)
Luter
Luter
Ažurirano: 28.09.2016. 10:26h

Nošen sjajnom interpretacijom Idrisa Elbe, prva epizoda Lutera nas je očarala nepredvidljivošću glavnog protagoniste i vodi nas u dosad neistražene predjele u policijskim TV serijama.

U večerašnjoj epizodi serije “Luter” gledaoci će imati priliku da se bolje upoznaju sa glavnim junakom britanske krimi serije Džonom Luterom, kog glumi briljantni i s razlogom nagrađeni glumac i dobitnik zlatnog globusa, Idris Elba.

Njegov oštroumni i pronicljivi um, spretnost da otkrije psihološke profile raznih zločinaca i zaustavi dalja ubistva pokazaće se vrlo korisnim i u ovoj epizodi, kada jedan zločinac i snajperista počinje da drži na nišanu policajce širom Londona a Luter je taj koji planira da ga pronađe.

Snajperista, traumatizovan svojim iskustvima u ratu, umješan je u brutalne zločine zahvaljujući svom ocu koji uprkos tome što je u zatvoru ima potpunu kontrolu nad postupcima svog sina. Luterovo obraćanje u televiziji počinje da vrijeđa osumnjičenog , predstavljajući ga kao veliku opasnost. U međuvremenu, Alis postaje opsesivna , nastavlja da uhodi Lutera i prijeti mu.

"Luter“ - jedna od najboljih krimi serija poslednjih godina.

Seriju "Luter", možete pratiti svakog radnog dana u terminu od 22.30 časova, samo na TV Vijesti.

Bonus video: