Nova serija "Luter" na TV Vijesti

Dobitnik zlatnog globusa Idris Elba osvaja gledaoce svojom briljantnom ulogom samodestruktivnog, skoro genijalnog detektiva koji se nalazi na samoj ivici sprovođenja zakona
76 pregleda 1 komentar(a)
Luter, Foto: TV Vijesti
Luter, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 27.09.2016. 15:37h

Britansku seriju "Luter", gledaoci TV Vijesti imaće priliku da pogledaju već od danas, pa nadalje svakog radnog dana u terminu od 22.30h.

Dobitnik zlatnog globusa Idris Elba osvaja gledaoce svojom briljantnom ulogom samodestruktivnog, skoro genijalnog detektiva koji se nalazi na samoj ivici sprovođenja zakona.

Trudeći se da se izbori sa sopstvenim demonima, poslije toliko stvari koje je izgubio u životu, čini se normalnim da će pokušavati da izbjegne svoje emocije i impulsivnost. Teflon smatra, da čak i najjači čovjek ne može da izdrži ono što je Luter vidio sopstvenim očima i ono što je doživio.

Situacije, u kojima juri najveće londonske kriminalce primoravaju ga da otkrije najmračnije strane njegovog uma koje ga najviše i užasavaju.

Srceparajući gubitak njegove supruge koja ga je prevarila, brutalno ubistvo i njegov zanimljivi i opasni unutrašnji krug kolega, nisu ga dovoljno ubijedili da napusti posao.

Olakšanje na poslu i u privatnom životu, nalazi kod svog kolege i prijatelja detektiva Sergeant Justin Ripley (Warren Brown, The Dark Knight Rises, Inside Men), i u zabranjenoj i opasnoj vezi sa serijskim ubicom Alice Morgan, koja mu nudi neku vrstu iskrivljene verzije srećnog završetka, koju rado prihvata.

"Mislim da se Luter vraća, samo zato što ne može da se udalji od toga dovoljno dugo", kaže Elba.

Na kraju krajeva, zato što je zaštitnik, a on samo želi da bude u stanju da popravi ono što vidi da drugi ljudi nisu u stanju da poprave.

Bonus video: