Biznis izazov: Predstavljamo vam preduzeće "Dandi&Co"

Preduzeće Dandi osnovano je 2009 godine. Kao jedini proizvođač kožne galanterije u Crnoj Gori, nemaju domaću konkurenciju, a osim što polako postaju lideri i u regionu,već uslužno proizvode i za američko tržište
95 pregleda 0 komentar(a)
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
biznis izazov, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 25.09.2016. 08:44h

U novoj epizodi serijala Biznis izazov, koju na programu tv Vijesti možete pogledati u nedjelju od 18:20 h, predstavljamo vam privatno preduzeće Dandi& Co iz Pljevalja.

Preduzeće Dandi osnovano je 2009 godine. Kao jedini proizvođač kožne galanterije u Crnoj Gori, nemaju domaću konkurenciju, a osim što polako postaju lideri i u regionu,već uslužno proizvode i za američko tržište.

Kožne tašne, novčanici i kaiševi preduzeća Dandi&Co , na koje kupci dobijaju garanciju od 5 godina, po kvalitetu su već prepoznati u Crnoj Gori.

Koliko je rada i truda trebalo uložiti u tu ideju, te od nule stvoriti uspješan biznis, sa kojim problemima i izazovima u poslovanju se preduzetnici bore, te koji je njihov recept za uspjeh, neka su od pitanja na koje odgovara vlasnik preduzeća Džervin Hodović.

U novom formatu na tv Vijesti, u narednim mjesecima gledaoci će svake sedmice imati priliku da se upoznaju sa izazovima malih, ali uspješnih crnogorskih biznisa.

Serijal će kroz 20 emisija dati podršku razvoju preduzetništva, proizvodnje i malih i srednjih preduzeća.

Sve to finansirano je u okviru djelatnosti početnika, mladih, ali i žena u biznisu, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva, drvoprerade, razoja ICT sektora, kako bi se podstakao ekonomski razvoj i smanjila nezaposlenost u Crnoj Gori.

Emisiju “ Biznis izazov” možete pogledati u nedjelju u 18.20h, dok reprizni termin možete pogledati u utorak u 13.50h samo na TV Vijesti.

Bonus video: