Jonica pisala Daniloviću: Dostavite mi sva saznanja do kojih je policija došla od dana nestanka Nemanje Medina

12 komentar(a)
Nemanja Medin, Foto: Facebook
Nemanja Medin, Foto: Facebook
Ažurirano: 24.07.2016. 19:00h

Zamjenica predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu Snežana Jonica zatražila je od ministra policije Gorana Danilovića da joj dostavi informaciju o svim aktivnostima koje su preduzete od dana nestanka Nemanje Medina do danas i svim saznanjima do kojih je policija došla u tim aktivnostima.

"Imajući u vidu javno izraženo nezadovoljstvo dosadašnjim aktivnostima policije iskazano od strane porodice Medin, te protok vremena od kad je Nemanja Medin nestao do danas, obraćam Vam se zahtjevom na osnovu Zakona o parlamentarnom nadzoru u oblasti bezbjednosti i odbrane, da zatražite od Uprave policije Informaciju o svim aktivnostima koje su preduzete od dana nestanka Nemanje Medina do danas i svim saznanjima do kojih je policija došla u tim aktivnostima, te da mi navedenu Informaciju hitno dostavite", piše u dopisu koji je Jonica poslala Daniloviću.

Porodica Nemanje Medina je ranije danas saopštila da će zbog ogorčenosti biti primorani da najave građanski protest u znak nezadovoljstva zbog do sada učinjenog ili neučinjenog.

Nemanja Medin nestao je 8. jula.

Vozilo bijeli "megan" kojim se 8. jula Medin zaputio ka Virpazaru pronađen je zapaljen pored lokalnog puta Virpazar - Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

Bonus video: