Na tuđu ženu i djecu pucao u pratnji roditelja

Nevinost neka dokazuju novinarima, a pasoš neka ostave u redakciji 'Vijesti', jer tamo gdje putuju neće im biti potreban”...
1132 pregleda 102 komentar(a)
Kotor, Foto: Savo Prelević
Kotor, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.06.2016. 05:34h

Kotoranka Tamara Zvicer saopštila je da javno obraćanje sugrađanina Jovana Vukotića doživljava kao pokušaj zastrašivanja i i prijetnju za svoju porodicu.

Ona je reagovala na tekst “Prljavi policajci i kvazi kriminalci hoće da me zatvore”, u kome je Vukotić pominje.

“Ovo je posljednje što ću javno reći u vezi sa ovim događajem, s obzirom da su medijska prepucavanja nedostojna onoga što se dogodilo meni i mome djetetu.

Tim prije što sa svim navedenim dešavanjima nemam nikakve veze i posljednje što me interesuje su poslovi porodice Vukotić.

Međutim, kao majka četvoro djece sam spremna da ih zaštitim na svaki mogući način, pa čak i od ljudi koji u pratnji svojih roditelja pucaju na tuđe žene i djecu. Vjerovatno je to kodeks koji porodično prenose sa oca na sina.

Ističem da sam navedenog dana bila sama sa svojom maloljetnom kćerkom. To je saopšteno i od strane svjedoka koji su prijavili samo pucanje.

Sve dezinformacije koje su uslijedile nakon događaja, su se pokušale plasirati od strane iste te policije koju Vukotić pominje, a vjerovatno po njegovom nalogu.

Zbog ovoga javno postavljam pitanje, kako i na koji način on može znati sadržinu izjave koju sam dala tamo ili bilo gdje drugo.

Istovremeno, ovo upozorenje preko medija shvatam kao pokušaj zastrašivanja i prijetnju za svoju porodicu, ali pretpostavljam da je i to dio istog kodeksa na koji se pozivaju.

Zbog svega navedenog, buduću medijsku pažnju ostavljam porodici Vukotić, pa svoju nevinost neka dokazuju novinarima, a pasoš neka ostave u redakciji 'Vijesti' jer tamo gdje putuju neće im biti potreban.

Ja to ostavljam državnim organima, a istina o svemu će se lako utvrditi, jer je Crna Gora mala, a nedjela koja su počinili velika”, piše u reagovanju Tamare Zvicer.

Vukotić je dan ranije novinaru saopštio da javna i tajna policija pokušavaju da mu podmetnu da je prije desetak dana u Kotoru pucao na Tamaru Zvicer.

Tada je rekao da im u tom poslu pomažu članovi takozvanog kavačkog kriminalnog klana.

Vođa škaljarskog klana, kako je označen u policijskim evidencijama, novinaru je dostavio pasoš, hotelske i račune iz zdravstvene ustanove za koje kaže da dokazuju da nije bio u Crnoj Gori kada je ispaljen hitac ka supruzi jednog od navodnih vođa suprotnog tabora - Radoja Zvicera.

Tvrdi da je Tamara Zvicer promijenila iskaz i naknadno u tužilaštvu rekla da je on pucao na nju.

Bonus video: