Policija nakon pucnjave u Kotoru pronašla jedino čauru

"U koordinaciji sa Višim tužilaštvom preduzimamo aktivnosti na utvrđivanju činjenica i rasvjetljavanju događaja”, tvrde iz UP
260 pregleda 0 komentar(a)
metak, Foto: Boris Pejović
metak, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.05.2016. 06:43h

Policija još nije utvrdila ko je i na koga pucao prije dva dana u kotorskom naselju Dobrota.

“Vijestima” je iz te institucije juče odgovoreno da su inspektori koji rade na rasvjetljavanju tog dođaja na mjestu pucnjave pronašli čauru i vozilo oštećeno od metka.

Iz Uprave policije saopštili su da su im građani 23. maja oko 16.30 časova prijavili pucnjavu u Dobroti.

"Na magistralnom putu, odnosno ulici u naselju Dobrota, pronađena je i izuzeta jedna čaura. Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je konstatovano da je vozilo jedne taksi firme, koje je izvjesno vrijeme bilo parkirano u blizini, oštećeno dejstvom jednog projektila”, odgovoreno je iz policije.

Kazali su da u koordinaciji sa podgoričkim Višim tužilaštvom - preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju činjenica i rasvjetljavanju ovog događaja.

Sat nakon pucnjave, novinaru je iz policije nezvanično rečeno da je u Dobroti pucano na automobil u pokretu kojim je upravljao Kotoranin Slobodan Kašćelan.

Isti izvor kasnije nešto kasnije je rekao da je “metak završio u autombilu Kotoranke Tamare Zvicer, koja u pucnjavi nije povrijeđena”.

Kašćelana je policija označila kao jednog od vođa “kavačkog” klana, što je on demantovao.

Tamara Zvicer supruga je Radoja Zvicera, koji prema policijskim navodima takođe šefuje tim klanom.

Bonus video: