"Crnogorski pravosudni organi počinili drugi zločin protiv žrtava NATO bombardovanja"

Sagovornik magazina Bez granica je i penzionisani pukovnik Radomir Goranović koji ukazuje na mogućnost prelivanja terorizma sa Istoka i na balkansko područje
65 pregleda 1 komentar(a)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.03.2016. 10:52h

Na sedamnaestu godišnjicu bombardovanja bivše Savezne Republike Jugoslavije od strane NATO alijanse, žrtve bombardovanja Murina ostale su bez ikakve satisfakcije i danas mogu definitivno da utvrde kako su protivno svim normama civilizovanog društva postale žrtve i po drugi put.

Drugi zločin prema njima, kažu, počinili su crnogorski pravosudni organi.

U magazinu "Bez granica" večeras, govore i "zviždači" željezničari, koji tvrde da je menadžment željeznice uzrokovao nebezbijednost putnika na pruzi.

Sagovornik magazina Bez granica je i penzionisani pukovnik Radomir Goranović koji ukazuje na mogućnost prelivanja terorizma sa Istoka i na balkansko područje.

U večerašnjem izdanju emisije, možete pogledati i reportaže o besplatnom hljebu u Herceg Novom, arhitektonskim barijerama u Podgorici...

Sa speleolozima na sjeveru Crne Gore, ekipa magazina "Bez granica" posjetila je novootkrivenu pećinu impozantnih ukrasa nazvanu Zavjet ćutanja.

U magazinu u kom "narod priča", kako kaže urednik Sead Sadiković, možete, dakle, vidjeti i čuti – sebe! Pa, "gledajmo se", poručiće nam Sadiković opet na kraju jednočasovne emisije koja počinje večeras u 20 časova na TV "Vijesti".

Bonus video: