Bez granica sa Seadom Sadikovićem

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore
60 pregleda 0 komentar(a)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Bez granica, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 23.03.2015. 11:55h

Emisija koja prikazuje realno stanje u Crnoj Gori na veoma sarkastičan način Seada Sadikovića i ekipe koja nam izmamljuje osmjehe svakog ponedeljka od 21:10h.

Magazin Bez granica emituje se na TV Vijesti svakog ponedjeljka, a tretira zanimljive teme iz društvenog života Crne Gore.

Prva veća strana investicija u poslednjih četvrt vijeka, Akva park u Štoju pored Ulcinja, vrijedna najmanje sedam miliona eura i potencijalni posao za više od 150 ljudi, dovedena je u pitanje zbog spora Opštine i mještana Štoja koji tvrde da su poslovi gradnje ugovoreni na njihovoj zemlji.

Nakon što je upravo donešeno rješenje drugostepene državne komisije da je parcela za izgradnju opštinska, aspiranti na taj prostor, koji tvrde da im je to đedovina, porodica Rudović, najavljuju žalbu Upravnom sudu. I pored uvjeravanja lokalnih čelnika da je sve rađeno po Zakonu i da ozbiljnijih problema ne može biti, investitori nisu sigurni da će najavljeni turistički bum – vodeni grad u Štoju biti spreman, kako je najavljivano, za predstojeću sezonu.

To je tema večerašnjeg magazina Bez granica u kome možete pogledati i priču o još jednom ulcinjskom sporu, naplati mostarine na mostu na Bojani, ali i druge priče kojima se bavila ekipa najpopularnijeg TV magazina u Crnoj Gori.

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nisu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: