Snima se mini serija o Frenku Sinatri

Seriju pod nazivom “Sinatra: All or Nothing at All” snimaće poznati američki dokumentarista Aleks Gibni,
0 komentar(a)
frenki, Foto: Recording revolution
frenki, Foto: Recording revolution
Ažurirano: 14.01.2015. 19:09h

Američka televizijska kuća HBO priprema dokumentarnu mini seriju o kultnom pjevaču Frenku Sinatri. Seriju pod nazivom “Sinatra: All or Nothing at All” snimaće poznati američki dokumentarista Aleks Gibni, a u njoj će publika imati priliku da vidi do sada neobjavljene snimke sa koncerata Sinatre, njegove kućne video radove, kao i da čuje brojne neobjavljene pjesme, prenosi “Music Times”.

“Film je osmišljen kao svojevrsna Sinatrina autobiografija, ali prikazana iz prespektive njegovih pjesama. Čuti ga da otkriva svoj život kroz sve te intervjue je ono zbog čega se sve ovo isplatilo”, kazao je Gibni.

Sin italijanskog emigranta Sinatra je rođen u radničkoj porodici u Los Anđeles. Ljubimac žena, iza sebe je ostavio brojne uspješne albume, a bavio se i glumom, pa je 1953. dobio Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Odavde do vječnosti”.

Poput prave zvijezde čitavog života je punio stranice žute štampe svojim brakovima, avanturama, vezama sa mafijom i sklonošću ka piću. Preminuo je 14. maja 1998.

Bonus video: