Koliko daleko si spreman da odeš da bi dobio ono što želiš?

Triler "Ispit", koji će bti prikazan u 22.30 časova na TV Vijesti, je višenagrađivan britanski film koji je pridobio dosta pozitivnih kritika
0 komentar(a)
film Ispit, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
film Ispit, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 18.10.2014. 07:46h

Krimi noć na TV Vijesti se nastavlja, pa tako ove subote od 22.30 časova, naši gledaoci mogu uživati u uzbudljivom trileru "Ispit" u kojoj kandidati koji su ušli u uži krug za primamljiv posao bivaju zaključani u ispitivačku sobu sa zadatkom da riješe jednostavan test koji postaje toliko zbunjujuć da napetost počinje da "para" vazduh.

Osam talentovanih kandidata koje je ušlo u uži izbor za posao u misterioznu i moćnu kompaniju biva pozvano na posljednji test njihovih sposobnosti. Usled testa smješteni su u prostoriju bez prozora, gdje svako od njih za svojim stolom dobija list sa natpisom "KANDIDAT".

Dežurni na ispitu im objašnjava da imaju osamdeset minuta da odrade test koji se sastoji od samo jednog pitanja. Prilikom izrade testa moraju se pridržavati tri pravila, u suprotnom će biti diskvalifikovani: ne smiju razgovarati s njim ni s naoružanim stražarom pored vrata, ne smiju uprljati papire i ne smiju napustiti prostoriju.

Kad sat počne da otkucava on ih napušta. Kandidati okreću papir s pitanjem i otkrivaju da je on prazan. Jedna kandidatkinja u startu biva diskvalifikovana jer je počela da piše i samim tim prekršila pravilo da papir mora da ostane čist. Tada, ostalih sedam kandidata shvata da mogu međusobno da komuniciraju i zajedno nađu rješenje.

Film "Ispit" je višenagrađivan britanski film koji je pridobio dosta pozitivnih kritika. Neke od osvojenih nagrada su: Independent Feature Award na filmskom festivalu u Santa Barbari i Bronze Hitchock na Dinard britanskom festivalu.

Bonus video: