Gledaoci navikli na iznenađenja u "Bojama jutra"

Gledaoci Boja jutra su navikli na iznenađenja. Trudimo se da uvijek imamo nešto novo za njih, što će ih zainteresovati i zadržati kraj malih ekrana, kazala je Bojović Golijanin
897 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 17.10.2014. 10:36h

Jutarnji program “Boje jutra” emituje se na televiziji Vijesti već sedam godina, a svake sezone urednički tim i voditelji uvode novitete, kako bi bili u toku sa interesovanjem vjernih gledaoca. Bojana Bojović Golijanin, urednica i voditeljka koju gotovo svako jutro možemo vidjeti na malim ekranima u domovima širom Crne Gore, otkrila je za Play Vijesti šta od nedavno možemo vidjeti u jutarnjem programu.

“Gledaoci Boja jutra su navikli na iznenađenja. Trudimo se da uvijek imamo nešto novo za njih, što će ih zainteresovati i zadržati kraj malih ekrana u jutarnjim satima, a one najvjernije već godinama i nagrađujemo”, ispričala je ona.

Jutarnji program od nedavno u saradnji sa HL klubom, svojim gledaocima obezbjeđuje i doručak, a Bojović Golijanin objašnjava detalje ove nagradne igre.

“Trenutno doručak mogu osvojiti samo gledaoci iz Podgorice, ali se nadam da će se akcija uskoro proširiti i na druge crnogorske gradove. Gledaoci samo treba da u pravom trenutku okrenu naš broj 020 404 636”, pojasnila je ona.

“Svakog drugog jutra uključujemo se uživo sa nekim od gledalaca koji su osvojili doručak. Kritike su pozitivne i oni vole kada dođemo kod njih. Veoma su ljubazni i gostoprimni”, prenosi utiske urednica i voditeljka, a zatim otkriva nešto više i o drugoj akciji Boja jutra, pod nazivom “Teretana na otvorenom”.

“Otvaranje prve teretane na otvorenom u Podgorici najavili smo učešćem u organizaciji Coca Cola festival pokreta, koji se održao minulog vikenda ispred Delta sitija. Televizija Vijesti značajan dio programske šeme posvećuje promociji zdravog načina života i upravo zbog toga sa zadovoljstvom učestvujemo u ovom projektu”, naglašava ona.

Bojović Golijanin kaže da će građani u teretani na otvorenom moći da koriste za mjesec dana i dodaje da lokacija još nije izabrana.

“Ono što sigurno znamo je da će to biti idealno mjesto za rekreaciju svih onih koji žele da slobodno vrijeme provedu na otvorenom. Uz čist vazduh i kvalitetnu opremu za vježbanje. To će biti mjesto dobre zabave za ljubitelje sporta i rekreacije svih generacija”, ističe voditeljka.

U Bojama jutra, gledaoci mogu čuti i savjete stručnjaka iz različitih oblasti, a Bojović Golijanin otkriva nešto više i o tome.

“Gledaoci veoma vole naše rubrike. Znaju da će ponedeljkom i srijedom čuti korisne savjete ljekara, utorkom advokata, a četvrtak je rezervisan za Roditeljski kutak koji realizujemo sa udruženjem Roditelji”, pojasnila je ona.

“Oni tim danima imaju priliku da iznesu svoje mišljenje na razne teme, da pitaju i saznaju nešto više, Petkom se takođe bavimo interesantnim temama iz svih oblasti, a njih biraju gledaoci tako što nam sugestije šalju na e mai8l adresu boje.jutra@gmail.com i jutro@rtvvijesti.com”, kaže Bojović Golijanin i ističe da sa gledaocima komuniciraju svakodnevno i putem društvenih mreža.

Za one koji nisu ranoranioci, Boje jutra se emituju i u posebnoj, popodnevnoj varijanti, pod nazivom Boje jutra specijal u kojem, kao i u jutranjem programu poseban prostor dobijaju dešavanja iz oblasti kulture.

“Kulturom se bavimo svakodnevno. Osim gostovanja u studiju naši novinari su svakog jutra na terenu i javljaju se uživo. Uvijek su na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bi informisali naše gledaoce. Oni vole uključenja sa lica mjesta i mi se trudimo da se svakog dana javljamo sa različitih lokacija, kako bi na taj način prenijeli pravu sliku”, pojasnila je urednica i voditeljka.

“Što se tiče Specijala, on je postojao tokom ljetnjih mjeseci, međutim na zahtjev naših gledalaca odlučili smo da se on emituje i dalje, jer ima onih koji ne mogu da stignu da vide određene priče u jutarnjim satima, pa je ovo idealna prilika za njih”, dodala je Bojović Golijanin, ističući da je Specijal veoma gledan.

Galerija

Bonus video: