Udes na magistrali Podgorica-Cetinje: Povrijeđena Podgoričanka

U udesu su manje povrede zadobili i Slađanina svekrva Danica Radinović i njen unuk V.R.
125 pregleda 0 komentar(a)
udes, Kamenica, Foto: Savo Prelević
udes, Kamenica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.07.2014. 16:12h

Podgoričanka Slađana Radinović (37) povrijeđena je u udesu, koji se danas oko 15 časova dogodio na magistrali od Cetinja ka Podgorici u mjestu Kamenica, kod skretnice ka kafani "Izletnik".

U udesu su manje povrede zadobili i Slađanini saputnici - svekrva Danica Radinović i njen četrnaestogodišnji unuk V.R. koji su nakon nezgode prebačeni u Urgentni blok KC-a, gdje su ih ljekari poveli na brojna snimanja i preglede.

Nezgoda se dogodila u manjoj krivini na Kamenici kada je Slađana, upravljajući "golfom 3" "PG-DJ-661 izgubila kontrolu, udarila u kamen sa desne strane kolovozne trake, a potom je automobil sa troje saputnika završio na krovu.

Nakon udesa, povrijeđena Slađana Radinović je zbog teškog šoka nekoliko puta na kratko gubila svijest, zbog čega je satima bila na pregledima u KC-u.

"Još ne znamo kako je došlo do nezgode, ali je činjenica da je samo jedno vozilo učestvovalo u nezgodi. Postoje indicije da je žena od umora zaspala za volanom i tako skrenula sa puta i udarila u kamen. Srećom, niko od drugih učesnika nije naišao na njihov "golf", koji je završio na krovu", kazali su "Vijestima" u policiji.

Radinovići, koji žive u Grbavcima, su tokom dana bili na cetinjskoj pijaci, gdje su pazarni dan iskoristili da na tezgi prodaju svoje poljoprivredne proizvode.

Bonus video: