Sportista.me, novi sajt za ljubitelje treninga

Na portalu će se naći brojni autorski tekstovi pojedinaca, odnosno kolumne profesionalaca i onih koji se amaterski bave sportom u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Sportista.me, Foto: Sportista.me
Sportista.me, Foto: Sportista.me
Ažurirano: 25.06.2014. 14:49h

Ljubitelji individualnih treninga i oni koji bi voljeli da počnu da treniraju, od danas imaju novu i jedinstvenu šansu. U Crnoj Gori počeo je sa radom novi portal za one koji žele da se bave treningom, a koji će uskoro pored najaktuelnijih novosti o treninzima, savjeta o ishrani, nudi i bazu teretana i fitness studija.

Sportista.me je prvi crnogorski portal posvećen fitness programu i drugim individualnim sportovima kojima možete poboljšati svoje duhovno i fizičko stanje.

Na adresi Sportista.me za sve fanove individualnih treninga otvoren je specijalizovani internet magazin o svijetu treniranja, ishrane i profesionalaca i amatera koji se ovime bave u Crnoj Gori. Uz magazin, Sportista.me ponudiće od septembra i registar svih teretana i fitness centara u Podgorici i drugim gradovima, tako da svi posjetioci sajta imaju priliku da se interesuju o najboljim ponudama, i preko registra će lako nalaziti tražene kontakte u Crnoj Gori, ili baš u njihovom komšiluku.

Na portalu će se naći brojni autorski tekstovi pojedinaca, odnosno kolumne profesionalaca i onih koji se amaterski bave sportom u Crnoj Gori, sa ciljem da ljubiteljima sporta ispričaju priču o svojoj motivaciji, navikama i prednostima zdravog stila života.

Urednici portala skrenuli su pažnju i na sekciju portala pod nazivom “Upoznajte” gdje će biti predstavljene kratke biografije brojnih ljubitelja individualnih sportova, a koji u Crnoj Gori nemaju jedinstveno mjesto za promociju svojih hobija.

Time portal Sportista.me želi da promoviše crnogorske sportiste i fizičko vježbanje kao vid unaprijeđenja fizičkih sposobnosti i očuvanja zdravlja ljudi svih uzrasta, ali i da građane upozna sa njihovim trenutnim stanjem kako bi ih motivisao na aktivniji način života.

Portal takođe ima i prilagođenu mobilnu verziju, pa je dostupan svima onima koji su stalno u pokretu.

Svim teretanama i fitness centrima koji im se jave, novi portal Sportista.me poklanja besplatnu registraciju u svojoj bazi.

Bonus video: