Na Šćepan Polju zaplijenjeno 30 kg skanka

Kako je saopšteno iz Uprave carina droga je pronađena tokom kontrole vozilo "Mercedes Vaneo", podgoričkih tablica, kojim je upravljao Ratko Radulović (38) iz Nikšića
62 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2014. 08:30h

Službenici Uprave carina u akciji sa službenicima Uprave policije 2. aprila na graničnom prelazu Šćepan Polje, pronađeno je 30 pakovanja sa oko 30 kilograma materije za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana, tipa skank

Kako je saopšteno iz Uprave carina droga je pronađena tokom kontrole vozilo "Mercedes Vaneo", podgoričkih tablica, kojim je upravljao Ratko Radulović (38) iz Nikšića.

"Carinski i policijski službenici su tokom kontrole posumnjali da se u vozilu nalaze narkotici, pa je o svemu obaviještena Grupa za borbu protiv droga Nikšić. Po dolasku službenika Grupe, izvršen je pretres vozila kojim je pronađeno 30 pakovanja sa oko 30 kilograma materije za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi marihuana, tipa skank. Pakovanja sa drogom su bila sakrivena u specijalno napravljenom bunkeru, u patosu vozila", saopšteno je iz Uprave policije.

Radulović je uhapšen, a skank je upućen u Forenzički centrar radi vještačenja.

Osumnjičeni Radulović je, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Galerija

Bonus video: