Berane: Osumnjičen da je prijetio nožem radnici

Protiv D.R. (18) iz Bijelog Polja biće podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je pokušao da opljačka kios u Beranama
3 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2014. 14:37h

Beranska policija podnijeće krivičnu prijavu protiv D.R. (18) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je uz prijetnju nožem pokušao da opljačka kiosk "Tobaco shop" u ulici Svetog Save u Beranama.

"Dežurna služba CB Berane je, 26. februara obaviještena od strane M.J. iz Berana, da je istoga dana dok se nalazila na svom radnom mjestu u kiosk ušlo njoj nepoznato lice i uz prijetnju nožem zatražilo novac. Nakon toga ovo lice ju je uhvatilo za vrat i zadalo joj više udaraca, ali je M.J, kako je navela, uspjela da pobjegne i izađe iz kioska, gdje su joj u pomoć pritekli građani, koji su takođe o događaju obavijestili policiske službenike", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici Centra bezbjednosti Berane su, odmah po saznanju za događaj, izašli na lice mjesta, gdje su zatekli D.R.

Policija je na licu mjesta zatekla D.R. i od njega oduzela nož koji je imao kod sebe prilikom izvršenja krivičnog djela za koje se sumnjiči.

"Takođe, kod D.R. su pronađene dvije novčanice, od kojih jedna u apoenu od 10, a druga u apoenu od 5 eura, koje su oduzete i vraćene oštećenoj radnici. O događaju je obaviješten Zamjenik osnovnog državnog tužioca u Beranama koji je kvalifikovao djelo", navodi se u saopštenju.

Od D.R. su prikupljena obavještenja na okolnosti događaja.

Bonus video: