Berane: Opljačkana pumpa, razbojnici odnijeli 800 eura

Mjesto na kojem se nalazi pumpa ipak nije previše naseljeno, tako da, osim radnika na pumpi, drugih očevidaca pljačke nije bilo
135 pregleda 7 komentar(a)
Montenegrogas, Foto: Tufik Softić
Montenegrogas, Foto: Tufik Softić
Ažurirano: 14.04.2013. 07:05h

Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su sinoć oko 21 čas plinsku pumpu "Montenegrogas autogas" u naselju Rudeš kod Berana.

Iz policije je saopšteno da su razbojnici, prijeteći oružjem radniku na pumpi oteli oko 800 eura i potom pobjegli u pravcu susjednog naselja Budimlja.

"Razbojnici nijesu došli automobilom. Na glavama su imali fantomke, a jedan od njih je u ruci držao pištolj. Kada im je radnik predao pazar, oni su pješice pobjegli preko brda u pravcu naselja Budimlja“, rečeno je "Vijestima“ u policiji.

Policija je brzo došla ne mjesto razbojništva, jer se jedna policijska patrola nalazila u neposrednoj blizini plinske pumpe.

"Policajci su pošli za napadačima, ali nijesu uspjeli da ih sustignu. Iako nije odnesena velika svota novca, ovo je bila or užana pljačka i zato sprovodimo opsježne mjere i radnje da otkrijemo počinioce“, kazao je policijski službenik. Plinska pumpa "Montenegrogas autogas“ nalazi se odmah pored magistralnog puta Berane–Rožaje i udaljena je od grada svega nekoliko kilometara.

Mjesto na kojem se nalazi pumpa ipak nije previše naseljeno, tako da, osim radnika na pumpi, drugih očevidaca pljačke nije bilo.

Bonus video: