Tijelo srednjoškolke iz Budve nađeno kod hotela "Avala"

A.K. je, kako se pretpostavlja, nestala u talasima, dok je sa drugom bila na šetalištu uz more na potezu od hotela “Avala” ka plaži Mogren
334 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2013. 11:49h

Tijelo učenice III razreda srednje škole “Danilo Kiš” iz Budve A.K. (16) pronađeno je kod hotela "Avala".

Tijelo su izvukli pripadnici Službe zaštite i spasavanja. Na plaži Ričardova glava su i pripadnici policije i hitne pomoći.

Akcija je počela nakon što su pripadnici Plovne jedinice na Ričardovoj glavi primijetili da nešto pluta u vodi. Najprije je uočena jakna, a potom i tijelo djevojčice, nakon čega su pozvali Službu zaštite i spasavanja. Kada je izvučena iz vode, djevojčica je bila potpuno naga.

A.K. je, kako se pretpostavlja, nestala u talasima, dok je sa drugom bila na šetalištu uz more na potezu od hotela “Avala” ka plaži Mogren.

Plaža Mogren

Nesreća se dogodila u utorak oko 23.30 časova kada su djevojka i mladić krenuli od hotela “Avala” šetalištem ka plaži. Zbog velikog nevremena i talasa, koji su zapljuskivali brdo, njen drug se 50-ak metara prije nego su stigli do plaže Mogren predomislio da dalje nastave put, pa je djevojci rekao da se vrate nazad ka hotelu.

Sedamnaestogodišnji mladić ispričao je u policiji da se on okrenuo ka hotelu, a da je djevojka odbila da odmah krene za njim. U jednom trenutku se okrenuo i na kratko vidio drugaricu na šetalištu, a onda je nestala...

Mladić je došao do hotela “Avala”, a potom je ispričao da je uzalud nekoliko minuta čekao da mu se pridruži i A.K. ali kad je shvatio da je nema ponovo se vratio do plaže Mogren, gdje je nije našao.

Drug nestale djevojke u policiji je ispričao da je u panici i strahu za život njegove drugarice pozvao prijatelje da je traže, a kad su shvatili da se možda dogodila tragedija slučaj su prijavili policiji tek dvadesetak minuta poslije ponoći.

Potraga za nestalom učenicom organizovana je odmah, pa su pripadnici Službe zažtite i spasavanja odmah krenuli ka Mogrenu kako bi pokušali da nađu djevojku.

Galerija

Bonus video: