Tivćanin uhapšen jer je posjedovao opojne droge

Službenici Uprave policije su podnijeli krivičnu prijavu protiv M.M. (28), iz Tivta, zbog osnovane sumnje da je posjedovao i dilovao drogu
0 komentar(a)
zaplijenjena droga, Foto: Vijesti.me
zaplijenjena droga, Foto: Vijesti.me
Ažurirano: 16.07.2012. 13:58h

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja su prilikom vršenja pretresa kod M.M. iz Tivta, pronašli i oduzeli oko 25 grama materije za koju se sumnja da je heroin i oko 50 grama marihuane, kao i dva džointa sa sadržajem materije za koju se takođe sumnja da je marihuana.

Kod osumnjičenog su pronašli i manju količinu novca za koji pretpostavlja da je stečena prodajom opojnih droga.

On je istoga dana kad je uhapšen, na putu prema mjestu Dobrota- Kotor, prilikom zaustavljanja od strane policijskih službenika, vozilom pobjegao, nakon čega je izazvao saobraćajnu nezgodu.

Policija je efikasnom reakcijom ubrzo uspjela da ga zaustavi u Dobroti.

Nakon lišenja slobode, zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga M.M. je uz krivičnu prijavu predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, na dalju nadležnost.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv njega će u narednom periodu biti podnijete prekršajne prijave nadležnom područnom organu za prekršaje, zbog osnovane sumnje, da je počinio prekršaje iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i Zakona o javnom redu miru.

Bonus video: