Tipovi muškaraca koji vas neće razočarati u krevetu

Nikada niste sigurni da će vas muškarac kojeg ste upoznali zadovoljiti u krevetu dok ne spavate s njim. Ali, postoji nekoliko znakova po kojima možete zaključiti da li ćete u krevetu doživjeti vatromet ili razočarenje.
209 pregleda 0 komentar(a)
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
odnosi, Foto: Www.shutterstock.com
Ažurirano: 22.06.2011. 22:12h

Slijedi lista onih koji vas sigurno neće razočarati.

* Ukoliko ste naišli na muškarca koji je agresivan i kaže sve što misli ili želi, budite sigurni da će u krevetu biti mnogo strasti. Navaljivaće na vas sve dok ne pristanete da izađete s njim. Voli da mu se dive i da dobija komplimente. Ukoliko žudite za strašću, ovaj muškarac je idealan za vas.

* Miran muškarac koji se oko ničeg ne nervira i koji u svakoj situaciji otaje pribran, sigurno je da je strastven u krevetu. Ovaj tip muškarca je pribran kada god to treba biti i nikada neće burno reagovati. On za sve ima rješenje i ostaje smiren.

* Ukoliko ste naišli na muškarca koji govori sa puno samopouzdanja, hoda pun sebe i samopouzdano razgovara sa drugima, budite sigurni da se nećete pokajati ukoliko odete sa njim korak dalje. On svojim pouzdanjem lako začara sve ljude, pa samim tim i ženski rod.

* Najbolji ljubavnici su oni koji imaju bogatu prošlost i mnogo žena iza sebe sa kojima su spavali. Ovakav muškarac je prošao sve i zna sve, prema tome ako se odlučite za njega nećete se pokajati.

* Komunikativan muškarac u društvu žena je opušten i lako se upušta u svaku priču. On na verbalan način pokušava da zavede ženu, a kada uspijete u tome odvede je u krevet i pokaže joj koliko strasti ima kod njega.

Bonus video: