Žene traže samo ljubav

Psihološkinja Kim Conant savjetuje kako da žene koje su same i žele da pronađu idealnog partnera, to i ostvare
166 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2011. 09:42h

Žene u Novoj godini najviše žele ljubav, one koje su same srodnu dušu i brak, pokazalo je istraživanje objavljeno u knjizi “Sex secrets of an American geisha: how to attract, satisfy, and keep your man,” autorke Kim Conant.

Za sve one koje se prepoznaju u ovoj kategoriji, same su i čeznu da upoznaju pravog muškarca, Kim Conant savjetuje da prije svega budu iskrene i da ne obmanjuju same sebe. Najvažnije je da ste zadovoljni u svojoj koži, zdravi i da se osjećate dobro, kaže Conant. To će i drugi osjetiti.

  • Ako je vaša odluka da konačno pronađete srodnu dušu, neka vam to zaista bude glavni cilj. Fokusirajte se na ljubav, a za ostvarenje tog cilja treba da uložite i vrijeme i novac, savjetuje Kim.
  • Budite seksipilne, ne vulgarne i promiskuitetne. Kada je seksipil u pitanju, mnogi ga pogrešno tumače: budite odmjerene u svemu, pretjerivanje nije poželjno. Zapamtite - seksom nećete osigurati ni srodnu dušu, ni brak, ali seksipilom ćete privući pažnju muškarca.
  • Radite na tome da privučete dobrog muškarca. Nemojte da trčite za muškarcem - to stvara utisak da ste očajni. U većini slučajeva takvo je ponašanje neuspješno. Umjesto toga, pokušajte da ga privučete ženstvenošću, odnosno izgledom. Osim što je samopoštovanje i samouvjerenost poželjna, (pritom se ne misli na egomaniju), treba se potruditi oko izgleda. Potrošite nešto novca na sebe, počastite se seksi donjim vešom, odjećom, frizurom. Neka vam zdravlje i briga o sebi budu važni. Žene su prave srećnice, jer uz malo truda mogu zaista zablistati. Muškarac cijeni kada žena drži do sebe.
  • Nezadovoljni ste zbog viška kilograma? Ništa nećete postići ako stalno ponavljate kako morate da smršate: počnite da mršate. Ako dođete na željenu težinu, onu koja je najidealnija i najzdravija za vas osjećaćete se bolje.
  • Ne pristajte na bilo šta. Zaboravite očajanje i nemojte traćiti svoje vrijeme na muškarce koji su za izbjegavanje.

Bonus video: