Kik boks klub "081" apsolutni pobjednik turnira "Zlatni kik bokser 2017" u Pljevljima

"Ovo su definitivno rezultati marljivog rada. Misli smo već usmjerili ka sljedećem takmičenju koje nas očekuje za pet dana u Nišu. Naš borac Filip Sekulović koji je inače vicešampion Balkana 1. decembra radi uvodnu borbu protiv aktuelnog juniorskog prvaka Evrope Stefana Paunovića, a već sljedeći dan ga čeka žrijeb i ostali borci turnira. Sa tim turnirom ćemo zaokružiti jednu, mogu reći, uspješnu godinu", izjavio je Đeljošević
349 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.11.2017. 10:11h

Kik boks klub "081" iz Podgorice osvojio je sedam medalja na turniru "Zlatni kik bokser 2017" koji se održao u Pljevljima.

Senior Stefan Biuk sa dva dobijena meča osvojio je ylato u kategoriji do 91 kg.

Dragan Zečević je osvojio zlato u kategoriji do 86 kg.

U juniorskoj konkurenciji Filip Sekulović je u kategoriji do 81 kg osvojio zlato sa dva dobijena meča, dok je Stefan Pavlović u kategoriji do 60 kg takođe osvojio zlatnu medalju.

Nemanja Čađenović je nakon dobijene borbe u polufinalu izgubio dinalni meč pa je tako osvojio srebro u kategoriji do 63,5 kg u low kick disciplini.

Kadeti Balša Martinović i Stefan Radoman osvojili su bronze u disciplini kik light.

Na kraju kik boks klub "O81" je sa najviše osvojenih medalja u ringu imao i najviše bodova na listi, pa je tako proglašen za najbolji klub turnura.

Pehar treneru Andreju Đeljoševiću je uručio proslavljeni crnogorski kik bokser Ivan Strugar.

"Ovo su definitivno rezultati marljivog rada. Misli smo već usmjerili ka sljedećem takmičenju koje nas očekuje za pet dana u Nišu. Naš borac Filip Sekulović koji je inače vicešampion Balkana 1. decembra radi uvodnu borbu protiv aktuelnog juniorskog prvaka Evrope Stefana Paunovića, a već sljedeći dan ga čeka žrijeb i ostali borci turnira. Sa tim turnirom ćemo zaokružiti jednu, mogu reći, uspješnu godinu", izjavio je Đeljošević.

Galerija

Bonus video: