Praznici još traju uz Dormeo i TV Vijesti! Hit proizvod po najpovoljnijoj cijeni do sada!

Svakog četvrtka tokom januara Dormeo je spremio posebne popuste - samo za gledaoce TV Vijesti od 9.30h do 9.45h - hit proizvodi po najpovoljnijim cijenama do sada
85 pregleda 3 komentar(a)
Dormeo TV Vijesti, Foto: TV Vijesti
Dormeo TV Vijesti, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 12.01.2017. 05:59h

Svakog četvrtka tokom januara Dormeo je spremio posebne popuste - samo za gledaoce TV Vijesti hit proizvodi po najpovoljnijim cijenama do sada.

Nabavite inovativne Dormeo proizvode i bavite se kućnim poslovima sa najmanje napora.

Sjajni rezultati koje postiže Dormeo posljedica su dugogodišnjeg rada na usavršavanju i primjeni najsavremenije tehnologije za izradu proizvoda koji nam omogućavaju najjednostavnije i najefikasnije obavljanje svakodnevnih kućnih aktivnosti.

Akcijska prodaja proizvoda prepoznatljivog i trajnog kvaliteta se nastavlja i samo oni koji od 9.30h do 9.45h pozovu broj koji će biti ispisan na ekranu TV Vijesti - dobiće specijalni, do sada najveći, popust na proizvod koji Dormeo nudi na velikoj petnaestominutnoj akciji, a koji će unijeti radost u Vaš dom!

Pripremite telefone i budite uz TV Vijesti odmah nakon Boje jutra.

Kompaniju Dormeo karakteriše jedinstvena mješavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje, poštovanja najviših standarda sigurnosti za kupce i poklanjanje posebne pažnje svakom pojedincu,a upravo to osiguralo im je vodeći položaj na tržištu. Kompanija Dormeo postoji na crnogorskom tržištu još od aprila 2010. godine i od tada nastoji poboljšavati kvalitet usluge i odgovoriti na sve zahtjeve svojih kupaca. Glavna asocijacija su za miran san, a vrlo često i za dobre ponude i poklone.

Ukoliko još uvijek niste dio "Dormeo kluba", ne propustite priliku da to postanete u akcijskim ponudama svakog četvrtka od 9.30h do 9.45h samo na TV Vijesti.

Bonus video: