Tuže Opštinu Budva jer nije poštovala ugovor za seriju

Serija “Budva na pjenu od mora” četvrta sezona koja je trebalo da bude snimljena prije dvije godine, čaka neko bolje vrijeme
144 pregleda 11 komentar(a)
Budva na pjenu od mora, Mima Karadžić, Foto: Vision Team
Budva na pjenu od mora, Mima Karadžić, Foto: Vision Team
Ažurirano: 24.11.2016. 17:23h

Jedan od najznačajnijih projekata braće Karadžić, serija “Budva na pjenu od mora” čija četvrta sezona koja je trebalo da bude snimljena prije dvije godine, čaka neko bolje vrijeme.

Za ovaj projekat braću Karadžić vežu mnoge lijepe, ali i neke ružne uspomene, jer ugovor koji su imali sa Opštinom Budva, kako navodi Mima, nije ispoštovan.

“Mi se nakon tri godine moramo suditi sa Opštinom Budva, jer nije ispoštovala dogovor. Nažalost, prethodnu vlast koja je bila prije izbora, sve to nije zanimalo, a vidjećemo kako će se dalje situacija odvijati”, otkriva Karadžić, napominjući da je ova serija nekoliko puta reprizirana ne samo u Crnoj Gori, već i u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Azerbejdžanu....

“Najveći posao je serija napravila gradu, ali očigledno da to više nije bitno. Često nas zovu iz regiona da pitaju kad snimamo nastavak, a ovdje to više nikom nije bitno. Ponekad se pitam kako se uopšte vrednuju projekti za koje se opredjeljuje novac. Filmovi i serije koje mi radimo su za veliki broj ljudi, i uvijek uspijemo da za male pare napravimo sjajan posao. Eto, i film Gorčilo koji smo snimali sa minimalnim sredstvima je u protekloj godini bio najgledaniji, na šta treba da budemo ponosni”, navodi Karadžić.

Bonus video: