"Razgibavanje" novi serijal na TV Vijesti

U jutranjem programu TV Vijesti možete vidjeti kakve vježbe treba raditi kako bi poboljšali svoju kondiciju i napuli baterije za svakodnevne obaveze
186 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2014. 08:14h

Nakon serijala "Ukusno, a lako" koji se od prošle sedmice emituje u jutranjem programu TV Vijesti od 31. marta stižu novine od ekipe koja realizuje emisiju "Boje jutra".

Riječ je o serijalu "Razgibavanje" koji će vam pomoći i podstaći vas do vodite računa o zdravlju i tijelu.

Urednica jutarnjeg programa na TV Vijesti Bojana Bojović Golijanin kaže da gledaoce tek očekuju iznenađenja.,,

"Svjedoci ste da svakodnevno uvodimo novine u naš jutarnji program. Mi osluškujemo naše gledaoce, oni nam pišu i iznose svoje mišljenje koje mi uvažavamo. Od prošle sedmice pomažemo gledaocima da svakodnevno, još dok gledaju jutarnji program, osmišljavaju šta će pripremiti porodici za ručak ili večeru a da, pri tome, to bude i ukusno i lako. E, nakon što vide recept i odluče šta će tog dana pripremiti za jelo imaće priliku da i da vide koje vježbe treba raditi da bi poboljšali vašu tjelesnu kondiciju. Kako pravilno uraditi vježbe kod kuće ukoliko nemaju vremena za posjetu fitnes centru. U tome će nam pomoći fitnes centar GO Gym", kaže Bojović Golijanin.

Brankica Jovanović iz fitnes centra kaže da ovaj serijal ima za cilj da gledaoce uvede u svijet fitnesa i preporučuje da odlazak u fitnes ne treba odlagati jer zdravlje nema cijenu.

No ukoliko zaista neko nema vremena eto prilike da u jutranjem programu TV Vijesti vide kakve vježbe treba raditi kako bi poboljšali svoju kondiciju i napuli baterije za svakodnevne obaveze.

"Učimo vas pravilnom pristupu, ponašanju i vježbanju u fitnes klubovima. Pričamo o raznim programima, i prolazimo kroz različite vježbe, od onih najbazičnijih do onih najkomplikovanijih, pričamo o programima nižeg i visokog inteziteta kao i važnosti vježbanja.Svaka epizoda će tretirati jedan od segmenata vježbanja i očuvanja zdravlja", ističe Jovanović

Galerija

Bonus video: