Jedna akcija na dva televizora

Ne propustite duplo više zabave i kraljevski tretman kakav zaslužujete samo uz Total TV!

45327 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Spremni ste za akciju?

Postanite novi korisnik Total TV Start ili Premium paketa za samo 5.90 EUR mjesečno i gledajte najtraženije TV kanale na 2 televizora uz besplatnu instalaciju, čak 12 mjeseci.

Svi novi Total TV korisnici mogu da izaberu Total TV Start ili Premium paket za samo 5.90 EUR mjesečno i gledaju najtraženije TV kanale na 2 televizora u kući čak 12 mjeseci, uz besplatnu instalaciju. Korisnici koji se opredijele za Total TV Start paket dobijaju 24 mjeseca promotivno Cinestar TV Premiere paket, 6 mjeseci Club X, a svi koji uzmu Start ili Premium dobijaju Pink paket besplatno tokom ugovorne obaveze.

Zavalite se udobno u svoju fotelju i gledajte šta god poželite – 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Veče sa Ivanom Ivanovićem, Balkanskom ulicom i Među nama na Nova M, kao i Utisak nedelje sa Oljom Bećković na Nova S kanalu. Priuštite sebi najbolji sportski program na Nova M i Sport klub kanalima, na vrijeme obezbijedite omiljeni Total TV paket i spremite se za vrelo fudbalsko ljeto i Evropsko prvenstvo u junu.

Ipak više volite filmove i serije? Uz ovu super Total TV akciju, na jednom televizoru može da ide utakmica, na drugom omiljena TV emisija, dok serije Aleksandar od Jugoslavije, Žigosani u reketu, Senke nad Balkanom (2. sezona) možete da gledate preko EON mobilne aplikacije na svom omiljenom uređaju (mobilnom telefonu, tabletu ili računaru) u Video klubu. Tu je naravno i još preko 18.000 naslova sa vrhunskim sadržajem, a među njima su i edukativni crtaći i zabava za klince sa omiljenim junacima u okviru Hopster video kataloga.

Ne propustite duplo više zabave i kraljevski tretman kakav zaslužujete samo uz Total TV!

Za više informacija pozovite 1800 ili posjetite www.totaltv.tv/me.