Kris Pajn šokiran što je ugašena franšiza "Čudesna žena"

Pajn je kazao da se svakako ne bi pojavio u trećem dijelu franšize, budući da je njegov lik mrtav

6221 pregleda 0 komentar(a)
Scena iz filma "Čudesna žena", Foto: Printscreen YouTube
Scena iz filma "Čudesna žena", Foto: Printscreen YouTube

Holivudski glumac Kris Pajn kazao je da je šokiran odlukom da Warner Brosa da odustane od franšize "Čudesna žena", koja je studiju zaradila preko milijardu dolara na bioskopskim blagajnama širom svijeta.

"Zapanjen sam da su odustali od franšize vrijedne milijardu dolara i odlučili da svoju pažnju usmjere ka nečemu drugom. Ne znam koji je razlog, to nije ni moj posao, ali Čudesna žena je nevjerovatan lik, a Peti Dženkins pažljiva rediteljka", izjavio je glumac u razgovoru za "Business Insider".

Uz Gal Gadot koja je igrala naslovnu ulogu, Pajn je glumio Stiva Trevora u dvije Warner Brosove ekranizacije popularnog stripa. Dženkins je počela da razvija treći film kada je studio doveo Džejmsa Gana i Pitera Safrana da stvore novi DC univerzum, a oni su odlučili da Čudesna žena Gal Gadot neće biti dio istog.

Pajn je kazao da se svakako ne bi pojavio u trećem dijelu franšize, budući da je njegov lik mrtav. On se takođe prisjetio da je u početku bio skeptičan po pitanju uloge Stiva Trevora.

"Nisam želio da igram dečka, zvučalo je kao da bih bio druga violina. Ali kad sam pričao sam Peti, ona mi je rekla da zaboravim na superherojske elemente, da je u pitanju ljubavna priča, nešto poput 'Kazablanke'. Smatrao sam da je to kul ideja, jer kad ste vidjeli superherojski film koji je zapravo ljubavna priča? Koji nema veze sa dizanjem stvari u vazduh", objasnio je glumac.

Bonus video: