Emili Blant kazala da joj se povraćalo nakon ljubljenja sa nekim glumcima na setu

"Ne bih rekla da je to bila neka vrsta ekstremnog gnušanja, ali definitivno nisam uživala u tome", kazala je glumica

6375 pregleda 3 komentar(a)
Emili Blant, Foto: Printscreen YouTube
Emili Blant, Foto: Printscreen YouTube

Glumica Emili Blant nedavno je gostujući u emisiji "The Howard Stern Show" pričala o tome kako je tokom godina često radila sa glumcima sa kojima joj je bilo teško da se poveže i glumi im romantičnu partnerku, te da joj se ponekad povraćalo poslije ljubljenja sa njima.

Blant je tokom karijere igrala sa glumcima kao što su Met Dejmon, Tom Kruz, Dvejn Džonson, Rajan Gosling i Kilijan Marfi.

Kada ju je voditelj pitao da li joj se nekad desilo da joj se povraćalo nakon ljubljenja na snimanju, glumica je odgovorila - apsolutno.

"Ne bih rekla da je to bila neka vrsta ekstremnog gnušanja, ali definitivno nisam uživala u tome", dodala je ona, ali nije željela da imenuje glumce sa kojima joj je bio teško da ostvari "hemiju".

"Ponekad je to veoma čudno. Ponekad se povežete bez ikakvog napora, ali se to ne vidi na ekranu. Hemija je čudna stvar. Eterična stvar koju ne možeš da spakuješ i prodaš ili kupiš. Ili je ima ili ne... Ali je lakše kad se prirodno povežeš sa nekim", objasnila je Blant.

Ona je otkrila da poslije toliko godina u poslu ima svoju formulu.

"Moram da pronađem nešto što volim kod svakoga. Moram nešto da nađem, makar to bila jedna jedina stvar. Može biti da imaju lijep osmijeh ili način na koji pričaju sa ljudima. Kako su ljubazni. Može biti bilo šta", istakla je ona.

Bonus video: