Budućnost nastavlja pohod na titulu poslije desetodnevne pauze

Večeras će plavo - bijeli igrati sa ekipama Titansi iz Tunisa i HNK Istra iz Hrvatske

11169 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

PES (Pro Evolution Soccer) ekipa Budućnosti večeras u 22 sata ponovo izlazi na virtuelnu travnatu površinu poslije pauze od deset dana. Ovom utakmicom započinje završna faza puta Budućnosti ka tituli šampiona Evrope.

Naime, počinje zavšnica regularnog dijela evropske grupe HFP Lige Šampiona, poslije koje će se odigrati play-off evropske divizije, a potom, uporedo, Kup prvenstvo i glavna faza - play-off Lige Šampiona u kojem će se naći šesnaest najboljih ekipa - osam iz evropske i osam iz grčke divizije.

Protivnici će noćas biti po mjeri za nastavak - Titansi iz Tunisa i HNK Istra iz Hrvatske. Plavi su protiv Titansa do sada igrali samo jednom u zvaničnim mečevima i to u prvom dijelu tekućeg prvenstva, a bilo je 6:3 za Budućnost.

Protiv Istre, istorija mečeva traje nešto duže, a Podgoričani su samo jednom poraženi u pet utakmica, uz remi i tri pobjede. Crnogorski predstavnik trenutno zauzima drugu poziciju u regularnom dijelu prvenstva, zaostajući samo tri boda za Turkic Khaganatom, sa kojim će se boriti sa pol poziciju pred nokaut faze, što ne igra bitnu ulogu s obzirom na to da se u play-offu divizije neće moći susresti prije eventualnog finala, a u nokaut fazi Lige Šampiona žrijeb će biti potpuno otvoren, što znači da može da igra svako sa svakim.

Budućnost će izaći u sastavu: Marko Spasojević, Marko Vuletić, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Drago Mandić, Vučeta Šćepanović, Semih Ozturk, Domen Pečnik, Bojan Tatar, Boris Bajović i Ivan Ražnatović.

Bonus video: