Rekordi jedini motiv Budućnosti u finišu regularnog dijela sezone

Večerašnji dueli ne bi trebalo da donesu veliku neizvjesnost, naročito u prvom meču gdje je protivnik Football Icons - jedan od najslabijih timova prvenstva

16520 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Dvadeset tri meča u HFP Ligi Šampiona Budućnost ne zna za poraz, što predstavlja rekord u zvaničnim takmičenjima, a plavi ne planiraju tu da se zaustave.

Obezbijeđen playoff evropske divizije, nokaut faza Lige Šampiona, ne umanjuju motiv Budućnosti da u poslednjih šest kola stigne do magične cifre od dvadeset devet utakmica bez izgubljenog meča, a pritom, ne odustaju od prestižne prve pozicije koju i dalje za tri boda drži turski predstavnik - Turkic Khaganat, koji je u sličnoj seriji kao Podgoričani.

Večerašnji dueli ne bi trebalo da donesu veliku neizvjesnost, naročito u prvom meču gdje je protivnik Football Icons - jedan od najslabijih timova prvenstva.

Plavo - bijeli su savladali Hrvate u prvom dijelu sezone 5:2. Meč počinje u 22 sata. Četrdeset minuta kasnije, u drugom meču crnogorski predstavnik će imati dodatni motiv, protivnik je francuski Cyborgs koji je jedan od četiri tima koji su odoljeli Podgoričanima u tekućoj sezoni - u prvom meču je bilo 3:3, uz pregršt promašenih zicera od strane Budućnosti. Francuzi su u zoni koja vodi u zavšnicu takmičenja, i jedan je od mogućih protivnika plavih u nokaut fazi divizije.

Budućnost će večeras nastupiti u najjačem sastavu: Boris Bajović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović, Vučeta Šćepanović, Semih Ozturk, Domen Pečnik, Drago Mandić, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Marko Vuletić i Marko Spasojević.

Mečeve možete pratiti na zvaničnoj YouTube stranici.

Bonus video: