„CEE Šampionat” se vratio na e-Sport

U prvoj sezoni ovog turnira timovi iz 18 zemalja će se takmičiti za titulu šampiona CEE i nagradni fond od 10.000 dolara

12561 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Nakon nekoliko sezona “Canter Strike” takmičenja, poznati regionalni “CEE Šampionat” se vratio ne e-Sport scenu sa novom sezonom i nagradnim fondom od 10.000 dolara, ali ovog puta sa turnirom u DOTA2.

Pored Saveza elektronskih sportova koji je dugogodišnji partner CEE, ove jeseni u saradnji sa FiveG brendom 15. i 16. oktobra u “E Centar” igraonici u Podgorici održaće se najveći Dota 2 CEE Champions kvalifikacioni turnir, sponzorisan od strane Intela. Nagrada za osvojeno prvo mjesto je 500 eura i direktan plasman ekipe u glavnu fazu takmičenja.

”U prvoj sezoni ovog turnira timovi iz 18 zemalja će se takmičiti za titulu šampiona CEE i nagradni fond od 10.000 dolara. Cilj organizacije je pružanje prilike svakom timu u regionu da se takmiči na međunarodnom nivou, bez obzira na njihov prethodni plasman ili uspjeh”, stoji u saopštenju organizatora trunira.

foto: Promo

Oni napominju da će najbolja 32 tima iz svih zemalja će se takmiče na glavnom turniru koji će biti održan online u period od 9. novembra do 4. decembra. Ekipa koja osvoji turnir biće šampion CEE regiona.

Za sva pitanja ili pomoć u vezi prijave, možete se obratiti putem društvenih mreža “Saveza elektronskih sportova Crne Gore” ili email adrese: filip@sescg.me. Prijaviti se mozete putem linka: https://prijava.fiveg.gg/prijava/dota2-cee-champions.

Bonus video: