Dvanaest pjesama i upadice Brana Mandića

„Upućujemo apel svim punoljetnim građanima Crne Gore da još samo ovaj put glasaju DPS”
0 komentar(a)
"Antonio Sanchez" (novine)
"Antonio Sanchez" (novine)
Ažurirano: 07.10.2016. 19:27h

Podgorički bend Antonio Sanchez i Kurvini sinovi, koji čine Dušan Đurović i Filip Ferdinandi, objavio je live album „Ludnica u Berlinu“ koji je snimljen prošlog ljeta u istoimenom podgoričkom lokalu, a uskoro bi trebalo da objave i LP sa novim pjesmama.

“Album 'Ludnica u Berlinu' ima 12 pjesama , među kojima je i obrada hita Olivera Dragovjevića 'Imala je lijepu rupicu na bradi', kao i dobra poznata pjesma o Rašku Konjeviću za koju smo ranije montirali spot od snimaka za video-nadzor”, ispričao je Đurović.

“Za mene je ovo naš prvi album, jer smo uspjeli da zabilježimo energiju benda. Drago mi je što smo izbacili spot za Raška da bi konačno dio javnosti saznao da nisu Milf Huntersi autori te pjesme”, dodao je muzičar, ističući da su spremni da “ukoliko pomenuti bend nastavi da izvodi njihovu pjesmu”, podnesu tužbu.

“Ono što nas naročito boli su dvije stvari. Prvo, to što užasno loše sviraju pjesmu 'Pirsing', i drugo, što su zbog lažnog predstavljanja opštili sa mnogo mladih i privlačnih majki“, kazao je rizničar benda Dušan Đurović.

“Ludnicu u Berlinu tonski je zabilježio producent i multi-instrumentalista Ivan Pejović, a Tanja Markuš je radila naslovnicu. Na snimku se između pjesama čuju dobacivanja kolumniste “Vijesti” i pisca Brana Mandića”, opisao je on.

Kontroverzni sastav “Antonio Sanchez i kurvini sinovi” neće stati na ovome, pa fanovi već tokom ovog mjeseca, kako je kazao dvojac, mogu očekivati i novi album.

“'Ludnica u Berlinu' je uvertira za naše remek-djelo koje treba da izađe ovog mjeseca. To je drugi studijski album kojim namjeravamo da pokorimo regionalno tržište. Materijal je sniman deset dana, a u pauzama snimanja, pacijentu Đuroviću sam izvadio osam zuba. Bilo je tu i malih sporečkanja, čak me Đurović, u više navrata, gađao protezom”, kazao je Ferdinandi, koji je insistirao na tituli “predsjednik kućnog savjeta benda”.

Razgovor za “Vijesti”, muzičari su iskoristili i da pošalju poruku svim građanima Crne Gore sa pravom glasa.

“Upućujemo apel svim punoljetnim građanima Crne Gore da još samo ovaj put glasaju DPS”, zamolili su oni.

Bonus video: