Dječaci u Crnoj Gori: Crnogorka im poslala sliku svojih grudi

Vojko o susretima s domaćim reperima: Siguran sam da MC Marka nećemo moći da izbjegnemo
53 pregleda 5 komentar(a)
Dječaci, Foto: Facebook.com
Dječaci, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 27.02.2015. 07:47h

Jedan od najpopularnijih rep sastava sa prostora ex-YU, splitski Dječaci, gostovaće sjutra veče u podgoričkom "Montenegro pabu", a dan kasnije u nikšićkom "NK pabu". Oba nastupa počeće u 22 sata, a ulaznica će koštati pet eura, do dana koncerta kad će porasti za euro.

Upitan kakva su im očekivanja pred dolazak, Zondo je za "Vijesti" kazao: "Jedna djevojka mi je danas poslala sliku svojih sisa, tako da su očekivanja čvrsta". Vojko Vrućina je dodao da Dječaci dolaze sa bendom i da će se na repertoaru naći svi stari hitovi plus do sada objavljene nove pjesme sa nadolazećeg albuma.

Na pitanje da li će boravak u Crnoj Gori iskoristiti da se vide sa ljudima sa kojima su već sarađivali ili koje su pominjali u intervjuima kao što su MC Marko, Who See i Bacili i možda dogovoriti neku saradnju, Vojko odgovara da je sigurno da Marka neće moći da izbjegnu.

"Najčešće kad ovako u četiri dana imaš koncerte u tri različite države i nema nekog vremena za intenzivna druženja, al' Who See su odlični i ne bih imao ništa protiv bilo kakve kreativne saradnje s njima", kazao je treći član Ivo Sivo.

Dječaci, koji su svakom pjesmom pomjerali granice, rade na novom albumu, pa se i sada očekuje da nastave u tom maniru.

"Svježina je obaveza. Mijenjamo se mi, mijenja se publika, mijenja se svijet i osjećali bi se kao lažovi da samo izbacujemo Krek kuće 1,2,3,4 i Lovrinac 1,2,3,4", ističe Vojko.

Kaže da Dječaci nikad nemaju koncept za album, već rade pjesmu po pjesmu, "kako im dođe u trenutku".

"Mislim da su na trećem albumu popične pjesme još popičnije, ali i ove sjebane su još sjebanije i nadam se da će iz tog kontrasta publika shvatiti u kakvoj smo trenutno poziciji kao bend i ljudi", dodaje on.

Sa druge strane, Ivo kaže da je novo izdanje skupina toliko različitih pjesama da bi bilo potpuno promašeno nazvati ga popičnim.

Bonus video: