Arsen Dedić i Mišo Kovač promovišu zajedničku pjesmu

Premijera pjesme, po saopštenju izdavača Croatia Recordsa, zakazana je u isto vrijeme u svim zemljama regiona, u petak, nakon 12 sati
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2013. 16:53h

Dugonajavljivani duet doajena hrvatske muzike Arsena Dedića i Miša Kovača sjutra će se premijerno emitovati širom regiona, a u Crnoj Gori moći će da se čuje na Radiju Skala.

Arsen i Mišo već 50 godina traju na muzičkoj sceni, međutim ovo će im biti prva saradnja, a singl ”Mi smo lišće s iste grane” već je izazvala interesovanje medija.

"Mišo je bio vrlo omiljen, a imao je i enormne tiraže u bivšim republikama, kao uostalom i danas. Prema tome, njega možete osporavati, a ujedno je i neosporiv. Mogu reći samo još jednu stvar. Moja pokojna majka Veronika rekla je meni jednom: “A čuj meni je draže kako piva Mišo nego ti”", kazao je o ovoj saradnji Dedić. Za kolegu i Kovač je imao samo riječi hvale.

"Arsen Dedić je čovjek koji je već godinama trebalo da bude u Akademiji nauke i umjetnosti, jer on zna da napiše najbolji tekst, dok sam ja rekorder diskografije na cijelom Balkanu jer sam najprodavaniji pjevač, a ne planiram više da snimam ploče", istakao je Kovač.

Premijera pjesme, po saopštenju izdavača Croatia Recordsa, zakazana je u isto vrijeme u svim zemljama regiona, u petak, nakon 12 sati.

Bonus video: