Prti Bee Gee oduševio

Iako su na nastup došli zahvaljujući tome što su članovi Bad Copyja otkazali učešće, publika nije bila razočarana
5 komentar(a)
Ažurirano: 24.06.2012. 14:21h

Drugo po redu Asfaltiranje završeno je sinoć na terasi KIC-a i to koncerom sastava Prti Bee Gee, koji su nastupili umjesto Bad Copyja.

Program je počeo skoro pa na vrijeme i to nastupom Barske 100-ke, ali kako terasa nije bila puna, momci su konstatovali da "svi gledaju fudbal". Međutim, nijesu bili u pravu.

Tokom njihovog nastupa koji je trajao nešto više od pola sata, publika je konstantno pristizala. Momci su kroz svoje pjesme uglavnom provlačili primorske motive, a odrepovali su jednu i "za premijera".

Nakon njih, pred punom terasom nastupili su Rhino i Labia zajedno sa Marijom Božović. Oni su i obavijestili publiku da je došlo do promjena u programu, i kako će umjesto najavljenog Bad Copyja nastupiti Prti Bee Gee. Ta informacija izazvala je oduševljenje prisutnih, jer su utoliko na terasu stigli i članovi pomenutog sastava, koji su se prolazeći preko bine, kako bi stigli u backstage, pozdravljali crnogorske hip hopere i publiku.

Rhino i Labija dodatno su razmrdali publiku koja je sa nestpljenjem očekivala nastup sve poularnije klape u regionu- Who See. Oni su svoj nastup počeli numerom "Kroz grad".

Labia i Who See

"Ajmo ruke gore, strašno je bitno", opominjali su Dadduh i Noyz prisutne izvodeći pjesme sa aktuelnog albuma "Krš i drača" ali i one malo starije.

A onda je došao red na zvijezde večeri, sastav Prti Bee Gee. Iako su na nastup došli zahvaljujući tome što su članovi Bad Copyja otkazali učešće, publika nije bila razočarana.

Naprotiv, sa oduševljenjem, vriskom i aplauzom dočekan je njihv nastup. Eufrat i Mikri Maus izveli su svoj standardni repertoar,a pred sam kraj prisutnima se obratio i glavni krivac što postoji ovakav festival, MC Marko.

"Hejteri mogu da mi p... k...., sljedeće godine dovodimo i neko strano ime", obećao je on uz izvinjenje što psuje.

Bez obzira na to što su imali želju da se s publikom u Podgorici druže duže, Prti Bee Gee završili su nastup pola sata nakon ponoći, priredivši ljubiteljima hip hopa još jedno divno veče.

Galerija

Bonus video: