Bubnjar "Queen-a" neće da svira s hologramom

" Što se mene tiče, ja sam samo za pravu stvar, pravu osobu, ne za hologram”, rekao je Tejlor
142 pregleda 0 komentar(a)
Fredi Merkjuri, Foto: Christiansurfers.co.za
Fredi Merkjuri, Foto: Christiansurfers.co.za
Ažurirano: 03.05.2012. 19:14h

Bubnjar grupe “Queen” Rodžer Tejlor odbacio je svaku mogućnost da ikada nastupi uz hologram pokojnog pjevača Fredija Merkjurija. Hologrami su postali jedna od stvari o kojima se mnogo govori u posljednje vrijeme, nakon što je prošlog mjeseca legendarni Tupak Šakur, zahvaljujući hologramu, "uskrsnuo" na bini Coachella festivala.

Na pitanje novinara magazina “Billboard” da li bi želio da "nastupi" sa preminulim pjevačem, Tejlor je rekao da mu ta ideja "uopšte ne leži dobro" i da nikada ne bi želio da nastupa sa Fredijevim hologramom.

“Mislim da tako nešto nikada ne bih poželio… Jednostavno mi nikako ne 'leži' ta ideja. Ne želim da nastupam sa hologramom svog dragog prijatelja. Bilo bi previše bolnih uspomena. Što se mene tiče, ja sam samo za pravu stvar, pravu osobu, ne za hologram”, rekao je Tejlor.

Dodao je i da smatra kako ova tehnologija može da predstavlja "fantastičan efekat ako se pravilno iskoristi", i da "nema ništa protiv da neko drugi nastupa uz hologram njegovog preminulog prijatelja, ako to želi".

Inače, ubrzo nakon Tupakovog "nastupa" uslijedila su brojna pitanja u vezi toga koji od legendarnih izvođača koji više nisu sa nama bi mogao da bude sljedeći koji će dobiti "hologram tretman".

Brojni muzičari, poput braće Majkla Džeksona, članica grupe TLC ili Dr Drea, oduševljeni su ovom mogućnošću i već najavljuju slične poduhvate, ali je očigledno da taj stav ne dijele baš svi.

Bonus video: