Ceca želi koncert na Jazu!

„Vijestima“ je u Opštini potvrđeno da su dobili zahtjev Miligrama, koji će ako mu se omogući, organizovati nastup sopstvenim finansijama
193 pregleda 2 komentar(a)
Ceca Ražnatović, Foto: Facebook
Ceca Ražnatović, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.03.2012. 19:16h

Kontroverzna srpska folk pjevačica Svetlana – Ceca Ražnatović namjerava ovoga ljeta da na Jazu organizuje koncert, na prostoru na kojem su minulih godina nastupale najveće svjetske muzičke zvijezde od Rolling Stonesa, Madone, Lenija Kravica.

Zahtjev da im se ustupi veliki koncertni prostor iza auto- kampa na Jazu, napravljen 2007. za gostovanje Rolling stonesa, na adrese Opštine Budva i NVO „Mrčevo polje – Jaz“, koje gazduju zemljišnim kompleksom, stigao je iz producentske kuće Miligram Aleksandra Milića Milija.

„Vijestima“ je u Opštini potvrđeno da su dobili zahtjev Miligrama, koji će ako mu se omogući korišćenje najvećeg koncertnog prostora na Jadranu, organizovati nastup sopstvenim finansijama.

Ceca, koja je do 22. februara bila u osmomjesečnom kućnom pritvoru, započela je evropsku turneju, po diskotekama i halama u zemljama gdje je brojna jugoslovenska dijaspora.

Planirano je da koncertni prostor na Jazu svake godine bude domaćin muzičkoj zvijezdi

Udovica Željka Ražnatovića Arkana, vođe srpske dobrovoljačke garde, poznata je i po sukobima sa zakonom i optužnicama te hapšenjima i izdržavanju zatvorskih kazni, i jedna je od najkontroverznijih muzičkih ličnosti na ovim prostorima. Ceca je u Budvi nastupala posljednji put prije dva ljeta, a 2004. opštinska vlast prosrpskih partija angažovala je za doček Nove godine, pa je pjevala na trgu ispred zidina Starog grada.

Planirano je da koncertni prostor na Jazu svake godine bude domaćin muzičkoj zvijezdi. Finansijska situcija i kriza učinili su svoje tako da se od mnogih muzičkih projekta unazad tri godine odustalo.

Bonus video: