Album Danijela Alibabića od utorka i u Crnoj Gori

Danijelove pjesme mogu se naći na brojnim sajtovima, ali on smatra da to neće omesti vjerne fanove da kupe svoj primjerak albuma
111 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.01.2012. 19:39h

Album prvijenac crnogorskog pjevača Danijela Alibabića od utorka se može naći i u Crnoj Gori i to na svim prodajnim mjestima - marketima, šopovima, trafikama, pumpama. Iako objavljen krajem prošle godine, njegov prvijenac pod etiketom City Recordsa je kasnio na crnogorsko tržište, ali kako tvrdi Alibabić, ljubitelji njegove muzike su čuli pjesme.

"Na nastupima već izvodim nove pjesme i publika odlično reagije na njih. Takođe se puštaju na radio-stanicama i prezadovoljan sam prvim reakcijama. Vjerovatno da je to što ga do danas nije bilo u prodaji možda otežalo kompletan prvi utisak, ali bez obzira na situaciju zadovoljan sam jer su za sada kritike pozitivne", ističe za “Vijesti” Alibabić.

Kako kaže, njegove pjesme mogu se naći na brojnim sajtovima, ali smatra da to neće omesti vjerne fanove da kupe svoj primjerak albuma.

"Nijesam presrećan zbog činjenice da se pjesme mogu naći na pojedinim sajtovima, međutim, zahvaljujući upravo njima i svirkama pjesme su zaživjele. Ne vjerujem da će to uticati na prodaju albuma, jer i ja kad želim da imam nečiji CD, onda ga kupim. Mnogo ljudi mi se javljalo za sve ovo vrijeme pokušavajući da se informiše gdje i kako može da kupi moj album. Eto, od utorka mogu ga naći na svim prodajnim mjestima", ističe on.

Promocija u Podgorici krajem februara

I prije izlaska albuma Danijel je imao osmišljenu kampanju, koja će se nastaviti promocijama.

"Iz ličnih razloga morao sam da odložim promociju koja je bila planirana za sredinu januara, za sam kraj februara u Podgorici, a nakon Crne Gore izdanje ću predstaviti i u Beogradu. Pokušaću da do promocije publiku obradujem još jednim spotom, samo još ne znam da li će to biti za numeru “Ratnik” ili ”Pošto-poto”" obećao je Alibabić.

Danijelov prvijenac donosi osam novih pjesama i tri bonus numere - “Bolji ja”, “Dovodiš me do ludila” i “Ne plači mala”. Album je najavljen singlom “Porok” za koji je snimljen i spot. Većinu pjesama potpisuje autorski tim - Filip Miletić i Miloš Roganović.

Kad zapjeva za Kseniju biće savršeno

Kako kaže, nije samo iznenađen reakcijama publike na pjesme, već i time da je njihova srca osvojila pjesma koju je posvetio svojoj koleginici Kseniji Pajčin.

"Bilo mi je čudno s obzirom na to da je u pitanju balada. Očekivao sam da će publiku najprije osvojiti neka do brzih pjesama. I sam sam posebno vezan za numeru koju sam posvetio Kseniji i iako mi je traže na svirkama još je nijesam pjevao uživo. Možda i zato što želim da ona uživo savršeno zvuči, jer nosi posebnu emociju. Zato ću je premijerno izvesti na svojoj promociji, pa ću tek onda početi da je pjevam na nastupima. Pored te kompozicije, izdvojila se, makar kad su svirke u pitanju, i numera “Idealan tip”" zaključuje Alibabić.

Galerija

Bonus video: