Ćetković promovisao DVD izdanje "Live in Arena 2010"

Prihod od kompletnog tiraža će ići za pomoć dnevnim centrima za djecu ometenu u psihofizičkom razvoju u Nikšiću i Bijelom Polju.
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.06.2011. 07:19h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković promovisao je u podgoričkom restoranu "Maša" DVD izdanje "Live in Arena 2010".

Prisutni su na video-bimu imali priliku da vide kako je izgledao sam početak koncerta u Areni koji je održan 10. decembra prošle godine.

Nakon prve pjesme, obratila im se predstavnica iz firme "13. jul Plantaže" koji već godinama sarađuje sa Ćetkovićem, a onda i predstavnica izdavačke kuće Goraton pod čijom će se etiketom ovaj projekat naći u prodaji i to uz dnevni list "Vijesti".

Ćetković je obraćanje prisutnima iskoristio da ih podsjeti da će prihod od kompletnog tiraža ići u humanitarne svrhe i to za pomoć dnevnim centrima za djecu ometenu u psihofizičkom razvoju u Nikšiću i Bijelom Polju. Slične akcije biće sprovedene i u ostalim ex-Yu republikama.

Promociji je psiustvovao i veliki broj Sergejevih kolega i fanova među kojima Božo Bulatović, Danijel Alibabić, Aleksandar Radunović Popaj, Anita Popović, Maja Muratović, Minjo Perić, Ilija Gojović, Mirko Kuzman i mnogi drugi.

Galerija

Bonus video: