Publika pjevala sa Tonijem Cetinskim, nastupili i Prizma i Toć

Cetinski je tokom koncerta održanog u sklopu festivala City Groove potvrdio da je jedan od omiljenih pjevača sa ovih prostora s obzirom da publici i nakon dva sata nije bilo dovoljno hitova, pa su hrvatskog pjevača pozvali na bis

9531 pregleda 3 komentar(a)
Toni Cetinski, Foto: Medijatag/Nebojša Perković
Toni Cetinski, Foto: Medijatag/Nebojša Perković

”Umirem 100 puta dnevno”, “Onaj ko te ljubi sretan je”, “23. prosinac” samo su neki od hitova koje je podgorička publika preksinoć pjevala sa hrvatskom pop zvijezdom Tonijem Cetinskim na otvorenim terenima Bemax arene.

Cetinski je tokom koncerta održanog u sklopu festivala City Groove potvrdio da je jedan od omiljenih pjevača sa ovih prostora s obzirom da publici i nakon dva sata nije bilo dovoljno hitova, pa su hrvatskog pjevača pozvali na bis.

Cetinski je, iako pandemija ne jenjava, pokazao da se ne plaši korone, pa je nekoliko puta tokom nastupa silazio u publiku. To je možda i zato što je znao da se epidemiološke mjere na festivalu maksimalno poštuju.

”Svi želimo da se jednog dana vrati sve u normalu, da bude bolje, bez ikakvih mjera”, istakao je Toni.

Prije njega publika je imala priliku da čuje bend Prizma sa Cetinja.

Gimnazijalci koji su bili trećeplasirani na takmičenju “DanilovGradation” otvorili su drugo veče City Groove festivala.

Veče nije moglo bolje da počne, uz regionalne, ali i svjetske rok hitove.

Prizma je pokazala da iako su tek na početku, bavljenje muzikom shvataju ozbiljno, pa su ovom prilikom publici predstavili i prvu autorsku kompoziciju “Mislim na nas”.

”Super je što smo dobili priliku da nastupimo i da pokažemo ljudima šta mi radimo. Makar dobili i pet minuta, a ne više od pola sata, nama bi bilo dobro”, ispričao je Danilo Radunović, frontmen benda Prizma.

Bend Prizma
Bend Prizmafoto: Medijatag/Nebojša Perković

Iako neki od članova od ove školske godine više nijesu gimnazijalci, on se nada da će Prizma nastaviti sa radom. Uskoro ulaze u studio i snimaju svoj prvi singl.

Nakon što su članovi Prizme zagrijali atmosferu, na binu je izašao dobro poznati ansambl Toć.

Ansambl Toć
Ansambl Toćfoto: Medijatag/Nebojša Perković

Kao što to biva na svim njihovim nastupima, bilo da su u klubu ili na otvorenom, uvijek naprave dobru žurku a tako je bilo i preksinoć. Srećni što će napokon u karijeri imati priliku da nastupe i kao predgrupa Toniju Cetinskom repertoar su napravili tako da bude odličan uvod za koncert glavne zvijezde.

”Ponosni smo što smo dobili priliku da nastupimo i što smo dio jedne velike žurke. Najteže je sastaviti repertoar koji slušalačko uvo naših naroda prihvata, a da ne budemo izlizani. Što se tiče energije, to nam najlakše pada jer volimo svoj posao”, kazao je Bojan Stojanovski frontmen ansambla Toć.

Iako za sada imaju dvije autorske kompozicije, publika je čula “Pravac Kotor” koja je odlično prošla. Period izolacije iskoristili su da se posvete autorskom radu, pa Stojanovski obećava da će u narednom periodu biti još autorskih pjesama..

Bonus video: