Kvorka objavio treći solo singl

Multiinstrumentalista i nekadašnji frontmen benda The A! pustio u etar numeru "Mislim na nju"

1592 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mladen Đaković
Foto: Mladen Đaković

Zagrebački je pjevač, multiinstrumentalista i kantautor Mihael Kvorka koji se široj javnosti predstavio kao frontmen benda The A!, već neko vrijeme uspješno gradi solo karijeru, a potvrda toga je i treći singl “Mislim na nju”.

Pjesmu potpisuje istaknuti producent, autor i muzičar Alan Dović koji potpisuje tekst, aranžman i produkciju pjesme, a zajedno s Mihaelom radio je i na kompoziciji koja je objavljena pod etiketom izdavačke kuće Dallas Records. Mihaelov specifični vokal, poletni aranžman i upečatljiv refren daju širinu ovoj pop pjesmi koja se atmosferski poklapa sa samom tematikom.

“Pjesma ‘Mislim na nju’ je nastala sasvim slučajno. Alan Dović i ja se znamo preko 10 godina, a spojio nas je susret u parku dok smo šetali naše kćerke. Obojica volimo isti stil muzike, pa smo vrlo brzo kliknuli i složili pjesmu. Sama pjesma je, rekao bih, klasična ljubavna situacija u kojoj smo se svi našli barem jednom u životu pa slušaocima neće biti problem poistovjetiti se s porukom koju ova numera donosi”, siguran je Kvorka.

Kadrove spota snimio je i režirao Mladen Đaković na lokacijama u Poreču.

Bonus video: