Kekinova „Zubić vila” dobila spot

Nekadašnji frontmen Hladnog piva skinuo još jedan singl s aktuelnog samostalnog albuma

3658 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Mile Kekin je skinuo još jedan singl sa nedavno objavljenog, odličnog i vrlo hvaljenog samostalnog albuma “Nježno đonom” i uradio neobičan spot.

Riječ je o pjesmi “Zubić vila”, koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

“To je najzabavnija apokaliptična pjesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao ljekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Tramp i Forest Gamp nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera”, kaže Kekin.

“Zubić vila” je pjesma koja je posebna po mnogo čemu, ali možda najviše po tome što se prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

“Mislim da dječija naivnost i najbolje ocrtava glupost nas odraslih”, prokomentarisao je Mile.

Svoju glumačku i pjevačku premijeru Miša je odradila kao pravi profesionalac i pjesmi dala poseban finalni poen, a da li je “Zubić vila” konačno dobila krila donosi urnebesni spot koji je režirao Mark Mrakovčić.

“Spot potpisuje producent albuma “Nježno đonom” i član mog novog sastava Mark Mrakovčić, koji se pri izradi uveliko služio AI programima, jer vjeruje da vještačka inteligencija najbolje prikazuje nedostatak one ljudske”, smatra Kekin.

Album “Nježno đonom” može se slušati na svim digitalnim servisima.

Bonus video: